[]

sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl

11 yıldır içiyorum ve bırakmak istiyorum. daha önce girişimlerim olmuştu ama rüyalarıma bile girmişti.

ne önerirsiniz ? nasıl bir yol izlemem gerekir ?


 
baya olmuş başlayalı. elektronik sigarayla bırakabilen birkaç kişi tanıyorum ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor. örneğin bir arkadaşım 10-15 gün elektronik sigara içti, 15 günden sonra onu da içmemeye başladı ve 1 yıldır içmiyor. başka bir arkadaşımsa elektronik sigara içti sonra normale geri döndü falan. senin iradenle alakalı. ama en etkili yöntem bıçak gibi kesmek. 30 sene içen babamın bıraktığına şahit oldum ben çünkü. ilk bırakışında 1.5 sene sonra tekrar başlamıştı. sonra bi daha bıraktı, 14-15 sene oluyor.


  • zenci forvet  (26.12.16 22:39:54) 
elektronik sigara gerçekten işe yarıyor gördüğüm kadarıyla. o da olmazsa sigara bıraktırma hattı. kararın hayırlı olsun, umarım kısa sürede bırakırsın.


  • fragile lady  (26.12.16 22:50:41) 
Öncelikle sigArayı bırakmak istemelisin, sigaranın kötü bişey olduğunu ne bilim pis olduğunu fişan kabullen. Birden kesmek en güzeli ama yapabilirsen. E-sigara gerçekten işe yarıyor aldığın dandik bir ürün değilse. Ben yaklaşık 4 aydır e-sigara içiyorum ve onu bile günde 3-5 fırta kadar düşürdüm. Bence denemelisin.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (26.12.16 23:27:17) 
eksi sozluge gir sigarayı bırakmak sayfasını enn bastan sona oku
vıdeoları her gun ızle
ben oyle bıraktım
15 sene ıctım 2 senedır ıcmıyorum ıcmemek dısında yanımda bırı ıcınce asırı rahatsız oluyorum
  • hopp  (26.12.16 23:46:51) 
2002 de başladım 2015 kasımda bıraktım sana klasik şeyleri söylemenin bi anlamı yok ben nasıl bıraktığımı söyleyim.

Tatillerde ayrılıkta iyi günde kötü günde en güzel birayla en acı çayla vs vs vs hergüzel ve kötü şeyde içtim birgün artık vücudumun dolduğunu hissettim ve kendime 4 gün verdim. Dördüncü gece son sigaramı süngerine kadar içtim ve attım. Bir daha da tek bir nefes çekmedim.
Şimdi yazınca farkına vardımda resmen ayrılmışız lan biz.
Ama ben onu bıraktım.
  • niceguy  (26.12.16 23:48:07) 
25 yildir sigara icen annem 1.5 aydir elektronik sigara sayesinde 1 tane bile sigara icmedi. Tavsiye ediyorum.


  • sanguine mcqaer  (27.12.16 00:50:27) 
içmeyen birisiyle takıl. paket alma.


  • silver apple  (27.12.16 02:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.