[]

bir haftadır george michael dinlemek

arada bazı grup ve şarkıcılara sararım. bu aralar da george michael'a sardım. yaklaşık bir haftadır şarkılarını dinliyordum. ne güzel şarkıları varmış, büyük şarkıcıymış falan dedim. bu sabah ölüm haberini alınca şok oldum. malum mu oldu nedir. size de buna benzer bir şey oldu mu?




 
david bowie


  • masa penisi  (26.12.16 19:59:10) 
önümüzdeki 1 hafta tayyip mitingleri dinlesene bi kardeş


  • cekilmis gayfe  (26.12.16 20:05:00) 
bana olmadı da arkadaşım amy winehouse'a sarmıştı malum hafta


  • isimsiz uye  (26.12.16 20:05:02) 
benim dinlediklerim ömürlerine ömür katıyor, bob dylan'a nobel aldırdım


  • freebird5406_2  (26.12.16 20:06:36) 
küçükken michael jackson'dan korkar bakamazdım tvde falan, bu fobimi (bkz: swh) yenip adamın şarkılarını köpek gibi dinler oldum. annem nasıl söyleyeceğini şaşırmıştı ölüm haberini. bütün bunlar bir iki ayda olmuştu. bu da böyle bi anımdır.


  • foseptik çukuru  (26.12.16 22:39:26) 
Bi süre youtube dan tayyip videolarını izlesene bişey gözlemlicem :)
queen falan dinleyebilirsin.. george michael i yeni dinlediysen önereyim dedim :)

  • erty_ksk  (26.12.16 22:56:06) 
aaa oldu. Yani sürekli dinlemedim de, 1 gün önce parça çaldığında adamı düşündüm. (Her seferinde yapmadığım bişey) Yani şarkıyı söyleyen adamın o olduğunu fark ettim o an. Ertesi gün de bu sabah oluyor.


  • neynep  (26.12.16 23:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.