[]

Yurtdışında cüzdan çaldırdım

Saraybosna ya geldim ve ilk gün tramvayda cüzdan çaldırdım . İşim gereği sürekli yurtdışı seyahatlerim oluyor ve hayatımda ilk defa yanımda 1300 dolarla çıktım nasıl böyle bişi yaptım bilmiyorum , nerelere nerelere gittim hiçbişi olmadan döndüm hep burda herşeyimin çalınıp bütün keyfimin kaçması çok kötü oldu . Ailemi ilk defa yurtdışına çıkarmıştım ve normalde başka yere gidecekken buraya karar verdik oraya gitmek imkansızlarınca.öyle ağrıma gitti ki bu sadece sizle paylaşmak istedim . Sokanlarda yürüyorum belki parayı alıp atmıştır da bulurum diye . Salakmısın diyosunuzdur belki her şerde bi hayır vardır diyorlar ailem sizce de oylemidir ? 5 aydır maaşımdan zor zar biriktirdiğim parayı sırf ailemi gezdireyim diye getirdiğim yerde itin biri çaldı ve şu an sırf burdayım o da biraz olsun yüzleri gülsün diye. İkisinde de hiç ses yok . Keşke olağanüstü bi güç olsa da her şey geri gelse ..




 
Saglik olsun. Caninizi sikmamaya calisin. Polisle konustunuz mu?


  • ubi dubium ibi libertas  (26.12.16 19:56:17) 
buna üzülüp kısıtlı zamanında kendinin de ailenin de canını sıkma.
seni maddi olarak üzdü manevi olarak da üzmesine izin verme.
sonuçta olan oldu giden gitti.
tatilinizin keyfini kaçırmasın daha fazla, anne babanızı da üzmeyin...
para geri gelir ama ailenizle geçirdiğiniz bu tatil geri gelmez...
  • rentts  (26.12.16 19:57:37) 
geçmiş olsun, büyükelçiliğe gidin mutlaka. yardımcı olabilirler.
avrupa'da gideceğim son ülke bosna olur diyordum, bu düşüncem pekişti bu arada.

  • cekilmis gayfe  (26.12.16 19:59:56 ~ 20:00:39) 
@ konuşma ben konuşuyorum daha bitirmedim , bi anlık düşüncesizlik 11 senedir ayın 10 günü çok değişik ülkelere gidiyorum nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum . Göğsümde bi fil oturuyor sanki şu an nefes alamıyorum


  • olsun  (26.12.16 20:00:59) 
Yorumlara bakınca suç oranı çok düşük yazıyordu o kadar saçma bi hareket ki su an kendimi affedemiyorum . Az da diil meblağ yüksek zengin diilim sonuçta


  • olsun  (26.12.16 20:02:47) 
Gittim gittim ikisine de yarın tutanagı alıcam . Elçilik direk polise gidin dedi . O parayla yıllardır hayal ettiğim bi yere gidecektik imkanlar elvermedı sonra bi an Saraybosna dedim uçak sis yüzünden 5 saat geç geldi sanki bişiler beni engelledi ve ben bunu hissettim dillendirmedim. Çok ağrıma gitti be ağlamak istiyorum sadece .


  • olsun  (26.12.16 20:08:35) 
ağlanacak bir şey yok, bir beş ay sonra yine aynı parayı biriktirir başka yere gidersiniz, paranızı da daha dikkatli saklarsınız.
ailenizle beraber keyfinize bakın, 1300 dolar geri gelir de ailenizle beraber geçirdiğiniz zamanlar geri gelmez.

değerli evraklarınız için uğraşacaksınız biraz ama, ona da hazırlanın... :)
  • luchetti  (26.12.16 20:13:31) 
seni çok iyi anlıyorum. ben de seninkinin yarısı kadarını çaldırmıştım. inanılmaz ağrına gidiyor insanın. çalan kişiyi de biliyorum ama sen yaptın diyemiyorum. o da çok pis bir durum. birkaç ay önce o çocuğu öldürdüler. ben hakkımı helal ettim sen de et artık yapacak bir şey yok. başka yere gitsen daha beter işler gelecekti belki başıma diyerek kendini avut moruk. geçmiş olsun tekrar.


  • cekilmis gayfe  (26.12.16 20:13:33) 
@cekilmis gayfe öldürdüler mi ? Nasıl bişi bu ? İnsan güvenini kaybedıyor hem kendıne hem başkalarına


  • olsun  (26.12.16 20:17:01) 
başka bir muhabbette oldu bar kavgasında rastgele sallanan bıçak çocuğun boğazını kesmiş.


  • cekilmis gayfe  (26.12.16 20:19:22) 
Çok fena :( Allah'ından bulur merak etme derler ya acaba ben de birine kötülük mü ettim istemeden ? Her kuruşu helaldı kazandığım paranın onu biliyorum . dünya çok acımaz bazen . Para dediğin nedir evet zaman geri gelmiyor en kötüsü .. her şerde bi hayır var bu işin neresinde ?


  • olsun  (26.12.16 20:22:20) 
her işte bir hayır yok, çok saçma bir laf bu. olması gereken buymuş ve olmuş. insanın basireti bağlanıyor demiş ya biri aynen öyle, basiretin bağlanmış. bu arada seyahat sigortası yaptırdın mı? yaptırdıysan bi okusana poliçeyi, uçak kaçırmaktan bavul kaybetmeye kadar birçok madde vardı. seninki gibi bir şey var mı acep


  • cekilmis gayfe  (26.12.16 20:30:40) 
saraybosna'da benim arkadaşımın eşinin boğazındaki kolyeyi çalmışlardı. düşünün yani. saraybosna için pek çok yerde dikkatli olunması gerektiğini duymuştum. açık otoparktaki araçları falan patlatıyorlarmış (camını kırmak anlamında:).

ha bir de. ben asla cüzdanıma para koymam (ya evet öyle) ve güvenmediğim yerlerde her zaman cüzdan yan cebimde olur. asla arka cebimde durmaz. bunlara dikkat etmek lazım.

geçmiş olsun.
  • burya  (26.12.16 20:45:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.