[]

digiturk'e ne kadar veriyorsunuz? değer mi?

şimdi giriş+şampiyonlar+belgesel+sporlar mporlar ve 4k derken aylık 130 tl. annem üzerinden %50 indirimli alabiliyorum ama o bile çok geliyor. siz hangi paketlere ne kadar ödüyorsunuz? digiturk'ün dandik uydu alıcısı program tekrarı veriyor mu? annem için önemli de o. yani biz de kaydederiz sorun değil de netten stream edebiliyorsa daha iyi.

yoksa iptv ve cccam ile devam etmek daha mı mantıklı? o kadar sistem kurdum randıman alamıyorum ya oaaaf.

danke.

 
Annem surekli hic izlenck kanal olmadigindan bahsediyor, babam keza komple iptal etti gecen enistemde hic kanal olmamasindan yakınıordu, turkcell tv aldik bin kat daha beteri cikti, kotunun iyisi digiturk


  • eja  (26.12.16 19:07:24) 
uydu kullanın daha iyi, kafalarına göre kanalları siliyolar ücretten de düşmüyorlar. uyduda izleyebildiğiniz kanallardan para istiyolar. örneğin eve gelen çocuğa cartoon network bile izletemiyoruz, uyduda beleş digitürkde paralı.


  • masa penisi  (26.12.16 19:11:51) 
digiturku bilmem de spor kanallarına verilen para tamamen gereksiz geliyor bana. şampiyonlar ligi ve lig tvler dahil.


  • sutlu nescafe  (26.12.16 19:13:11) 
ya ben de bu amaçla motorlu uydu kurdum, 10 tane falan uydudan yayın alabiliyorum ama gidiyor geliyor, kanal şifreleri çözülmüyor vs., sinyal peşinde koşmaktan beynim yandı. yeni 4k uydu alıcı aldım bu iş için, taksitleri gelecek daha sdfsd

digiturk sanırım yaşlılar için daha iyi. maçlar açısından da daha iyi. gerçi digiturk kanalları nette fink atıyor ama kota sıkıntı.
  • passion rules the game  (26.12.16 19:14:26) 
digitürk değmez... normal uydu da daha çok kanal ve izlenecek şey var.


  • gotic  (26.12.16 19:21:30) 
ben digitürk giriş paketi+belgesel+spor extra için sanırım 55 civarı ödüyorum, tabi hd yayın ücreti de var içinde. ben euroleague takip ettiğim için aboneliğim devam ediyor. yoksa normal kanallar için uydu yeterli olur diye düşünüyorum.


  • hypathia  (26.12.16 19:36:22) 
Sd yayin.

Giris, sampiyonlar pakedi, spor extra. 90 tl.

Ben seviyorumde. Deger diyebilirim. Butun ligler, bizim lig, eurosport falan.
  • brad pitt  (26.12.16 20:29:32) 
giriş paketi + hd yayın + şampiyonlar paketi + belgesel paketi + çocuk kanalları + dizi max kanalları aylık 73tl ödüyorum. 107 tl idi geçen gün arayıp kavga ettim iptal ediyorum diye bu fiyata düştüler devam ediyoruz biz de.


  • eagle is free  (26.12.16 22:33:27) 
iptv candır inan. doğru adamı bul yeter.


  • zenci forvet  (26.12.16 22:41:34) 
ben iptal ettireceğim. hd kanallar için 5 tl alıyor. oysa normalde hd kanallar uyduda açık. ya da ne bileyim euronews digitürk te paralı ama uyduda serbest. ayrıca uyduda 500 tane kanal var. düzgün bir sıralamayla digitürk ten daha iyi bir şey yapabilirsin.


  • silver apple  (27.12.16 02:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.