[]

Boyun ve sırt ağrıları

arkadaşlar selam, bana bir doktor önerir misiniz? dayanılmayacak hale geldi bu iş.
ağrı azalsın diye kütletmeleri de arttırdım, kopacak boynum artık.

boynumun sol tarafı ve sırtımda; kürek kemiğim ile omurgamın kesiştiği notkalarda müthiş ağrılar var.

mhtemelen bilgisayarla işim olduğundan ve oturmayı bilmediğimden kaynaklanıyor.
bana bir doktor söyleyin bu tarz şeylerde uzman oaln, gidip çözdüreyim artık.

masaj olabilir, alternatif bir şeyler olabilir, ameliyat bile olabilir farketmez.
isim verin bana :( lütfen :(

 
yüzme ve boyun egzersizi. doktor ne? doktor neye çözüm bulmuş.


  • xu  (26.12.16 17:08:24 ~ 17:08:37) 
ortopedi de fizik tedavi de bakar. her hastanede var.
en azından git bir film çeksinler. muhtemelen boynunda düzleşme vardır -bende de var aynı sebeplerle. ama başka bir omurga sorunu, fıtık, disk kayması, kireçleme ne biliyim başka bir şey var mı onu bilemez kimse filmini görmeden, muayene etmeden.
sonrasında eğer düzleşmeden daha öte bir şey değilse : egzersiz, gerçekten yapacak başka şeyin yok boyun egzersizini zaten veriyorlar günde 50 kere yapıyorsun hareketleri, yastığa filan dikkat emteni söylüyorlar. ağrı kesicileri de içebilirsin -ben ülseretif kolit hastasıyım ağrı kesiciyi ölecek durumda değilsem kullanmıyorum. ama kalıcı çözüm pilates tarzı esneyecek açacak türde spor. sadece boyun egzersizi kurtarmıyor.
  • niye ama  (26.12.16 18:02:49) 
şehir ?


  • elinde tivit  (26.12.16 19:03:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.