[]

Boş zamanınız olsaydı ?

Ozellikle çalışanlar, bir belki birkac ay çalışmayacak olsanız ne yapardınız ? Herkes mevcut imkanlarına göre (yaşadığı yer, maddi durum, sağlık gibi) cevaplarsa sevinirim. Yani param olsaydı yurtdışına giderdim, bir sürü yer gezerdim gibi degil de param var o yuzden her yeri gezerdim/param yok ya da sağlığım iyi degil o yuzden evde dinlenirdim gibi olsa daha iyi olur.




 
Bir hafta kadar evde tembellik yapardım. Sonra da Türkiye'yi karış karış gezerdim. Ama gezmeli, eve gelip dinlenmeli sonra tekrar gezmeli şekilde. Bir çıkıp aylarca gelmemek beni yorar.


  • kaymaktutmayansicaksut  (26.12.16 14:01:18) 
istedigim yeri gezecek kadar param yok o yuzden evde uyurdum, her gun kahve icerim, sagligim yerinde cikar yururum arada bir


  • tiredpanda  (26.12.16 14:02:49) 
Evde oturup hobilerime zaman ayırırdım. Fotoğrafçılık ile ilgili bayağı ilerlemeye çalışırdım. Bir de resim yapardım bol bol.


  • peggy  (26.12.16 14:08:01) 
yani para var geziyoruz vakit buldukça çocuk yok o yüzden rahatız.
daha çok vaktimiz olsaydı daha çok gezerdik sanırım.
gezi sonrası ayrı bir dinlenme tatili olacak şekilde turu organize ederdim.
  • basond  (26.12.16 14:22:58) 
Paso takip ettiğim youtube kanallarının videolarını izlerdim.


  • Google01  (26.12.16 14:40:23) 
Çok fazla param yok, okumak istediğim kitaplara bol bol vakit ayırırdım. Bunun yanı sıra eğitimini aldığım dövüş sanatında bireysel antremanlar yapardım, eğitim dışındaki günlerde günübirlik yakın yerlere gider yürüyüş yapıp gezerdim. Bol bol yazı yazardım :)


  • burka  (26.12.16 15:07:16) 
iş bulurdum valla çünkü para lazım :(


  • matilda  (26.12.16 15:51:46) 
ilk iş ABD UK gibi vizelere başvururdum -şu ara vizem yok :( zaten bunu 1 ayda ancak hallederim herhalde. vize çıkınca seyahat planlaması.
almayı istediğim ama bir türlü fırsat olmayan şeyler için fiyat araştırması model belirlemesi yapardım, buradan alıyorsam alırdım y.dışından alacaksam karar verirdim en azından
direksiyon dersi alırım- çok lazım
saçıma afrika örgüsü istiyorum :) ona da kuaför bulmam lazım
daha vakit bulunca yapılacaklar listem uzun benim.
  • niye ama  (26.12.16 15:52:26) 
ben ki her haftasonu, her tek günlük resmi tatilde bir yerlere kaçan kişi, geçtiğimiz ay 10 gün izin kullandım ve evde geçirdim. İstediğim saatte uyandım, canım sıkılınca dışark çıktım, arkadaşlarımla görüştüm, yürüyüş yaptım. sırt ve boyun ağrılarım geçti, göz altı morluklarım azaldı, ruhum rahatladı:.

bundan sonra her sene böyle bir tatili tekrarlayacağım.
  • violetsky  (26.12.16 16:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.