[]

bacali kombi ve abonelik

eski tip bacali kombi var, abonelik eski ev sahibinin ustunde, evi kirip dokmeden abonelik degisimi olamaz degil mi? illaki yeni abonelik oncesi kontrol, devaminda hermetik, devaminda da dis cepheye acilan bir delik gerekiyor, aydinlik kabul edilmiyor. oyle oldugunu biliyorum ama bir umuttur diye sorayim dedim, baska ibr cozumu var mi?




 
balkon yok mu? balkom kapalı değilse bile kombi için kutular var. öyle olursa izin veriliyor sanırım.


  • sutlu nescafe  (26.12.16 12:47:01) 
amac tadilattan kurtulmak, balkona ulasmak icin acayip bir yikim gerekiyor.


  • mavicorap  (26.12.16 13:08:17) 
dışarı bakan herhangi bir duvar yok mu peki? az tadilat gerektirecek?


  • sutlu nescafe  (26.12.16 13:20:04) 
valla biz disari bakan odalari hep baska sekillerde degelendirdik, en uygun olan ikinci balkon, o da evin taaa diger ucunda bu durumda normal sicak su kullanimlari icin kovalarca suyun bosa gitmesi gerekiyor, su andaki halinde ise kombi butun su kaynaklarinin dibinde sicagi acmamla beraber sicak su akiyor.
neyse simdilik ev sahibi anlayisli bir insan, abonelik degisimi konusunda israra etmiyor.

  • mavicorap  (27.12.16 01:49:14) 
kombi aydınlığa yakınsa aydınlığa açılan havalandırmamsı şeylerden lazım. bir de baca temizlik raporu istiyorlar. gazı açmaya geldiklerinde bakıyorlar, uygun olup olmadığına karar veriyorlar. eğer apartmanda baca temizlik raporu yoksa o da problem yalnız, çünkü apartman bacası temizletmek için de tüm apartmandan para toplamak falan gerekiyor. ben kiracıyım, evin sahibi sizseniz durum farklı olabilir. çağırın bi gelip baksınlar, bu soğukta gazı kesmezler zaten.


  • alice bonnie stanley  (27.12.16 02:05:56 ~ 02:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.