[]

Tedavi amaçlı masaj

istanbulda yer önerir misiniz arkadaşlar?

sırt ve boyun ağrılarım çok arttı, rahatlamak için bir otelden masaj alayım dedim. gittim, kadının masajla bi alakası yoktu. elleyip mıncıkladı, derdi pompa falandı. yapmadım tabi ama masaj da boşa gitti bir işe yaramadı.

bu işler otelde olacak işler değil herhalde.
şöyle medikal bir yerler var mı? sırtımdaki boynumdaki ağrıları gidersin, ayda 3 kez 4 kez falan gideyim?

 
masaj yerine düzgün bir yerde pilates önersek iş görür mü? bana epey faydası oldu, bir yıldır bırakamıyorum.


  • babilbaligi  (26.12.16 12:30:59) 
bir goz atin, belki birsey cikar:
www.google.com

  • viva paulista  (26.12.16 12:56:31) 
Aksarayda Lalelide 3. sınıf bir otele falan mı gittin?:/ İyi bir otel veya spa merkezi tercih edersen güzel yapıyorlar, benim şimdiye kadar memnun kalmadığım bir yer olmadı.

Ama önce fizik tedavi uzmanına git derim. Belki fıtık vs başka bir şey vardır, bilinçsiz yapılan masaj ağrıları daha kötü yapar bu durumda.
  • peggy  (26.12.16 13:14:49) 
@peggy, düzgün bir otel gibi gözüküyordu 4 yıldızlı biryerde


  • tchuck  (26.12.16 13:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.