[]

katledilen iki cocuk

konu hassas biliyorum ama merak ediyorum. iki uc gundur internete girme firsatim olmadi, takip edemedim. bilginiz uzerine iki genc cocuk katledildi bu hafta, hem de en vahsice, insanligin namina yakismayacak sekilde. sinirlerim dayanmadi izlemedim videoyu.

yine malumunuz, cok hurmetli saray efendileri, olen iki cocugun, daha yasayacaklari onca seneleri ve yuzlerini aydinlatacak gulusleri olmasina ragmen aciklama yapmaktan; onu da gectim haberin yayilmasini bile istemediklerinden sansure basvurdular. en son inceleniyor denildi, gariban aileleri dahi haber alamiyorlardi.

neyse fazla uzatmayacagim, son gelismelerden haberi olan var mi? hizlica baktim ama pek birsey bulamadim. sozluk malum, akli olmayan fikir beyan ediyor. varsa bir kac link veya yorum memnun olurum.

 
Gercek.

Su iletisim caginda olayi eksisozluk.com haric her yerden gizlediler ya hakikaten helal olsun.
Adamlar ulkeyi bildigin kuzey koreye cevirdi
  • baldur2  (26.12.16 08:01:23) 
Babannem bile ogrenmis. Ogrenmeyen az kisi kalmistir bana kalirsa.


  • fakyoras  (26.12.16 08:23:02) 
@baldur2 ye ufak bir ekleme yapayım, ekşisözlük hariç sansürlendi filan değil. sözlük yönetimi o saatlerde serverların fişini çekmekle meşguldü.


  • luchetti  (26.12.16 09:55:31) 
Yani o Kadar zaman hectic be hala aciklama you kimseden?


  • anne ben geldim ben godot hayirsizin  (26.12.16 10:15:30) 
anne beni kurtar diye bağırdığı yok, ya annee diye bağırıyor ya da aaaa diye bir ünlem (Serter tas)

fethi Şahin abiii diye bağırıyor, belli ki isidli türk ile arasında bir yakınlık var. alev aldığında şaşırıyor, beklemiyor yanacağını.
  • no christ requires  (26.12.16 10:19:08) 
yok. 4 gun oldu.


  • baldur2  (26.12.16 10:31:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.