[]

Orhan pamuk kitaplarını çok seviyorum

Benden başka var mıdır çok seven?
Neden seviyorsunjz?



 
yaşayan efsane olduğu için olabilir


  • cesurseyyah  (26.12.16 05:34:09) 
ben de severim. böyle oturulup bir köşeden yazılmış gibi. çok içten.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.12.16 05:56:21) 
Okumadan eleştiren tayfaya bayılıyorum. Okumadım ama cümlesinden sonra yazılan her kelime boştur.

Ben askerde bir iki eserini okumuştum, ortam tasvirleri biraz boğmuştu beni ama yine de okumuştum. Yer yer içine çekiyor bu kadar tasvirin fazla olması ama yer yer bayıyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (26.12.16 09:50:44) 
ben de cok severim. butun romanlarini okudum. ama son kitaplarda bozdu biraz, bize degil de yabancilara yaziyor gibi artik.


  • ezeriko  (26.12.16 10:17:26) 
bende severim,yormaz. satır aralarında çarpıcı analizleri de vardır. rahatsız eder eşrafı her kitaptan sonra bi posta yüklenirler adama. Murat Bardakçı'nın 17 şubat 2016 tarihli köşe yazısını okursanız ne demek istediğimi daha net anlatmış olurum.


  • denef  (26.12.16 10:25:27) 
severim. kar kitabı ile hayranı oldum. sonra masumiyet müzesini ve cevdet bey ve oğullarını okudum.

hepsi ayrı ayrı şahane kitaplardı. neden sevmeyeyim ?
  • se se ge  (26.12.16 10:47:36) 
Şu an ilk kez orhan pamuk okuyorum. Masumiyet Müzesi'ni okuyorum. İşteyim ve akşam olsun da kitap okuyayım diye sabırsızlanıyorum.


  • matilda  (26.12.16 10:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.