[]

bu ojeleri türkiye'de nerde bulabilirim?

bu şekilde ama. mat ya da bunun ayarında olmayanı değil

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

bu ikisini :(

 
ilk fotoğraftaki oje değil. ojenin üstüne simli bişeyler(toz) uygulayarak yapılıyor.
nereden bulabileceğin konusunda yardımcı olamayacağım malesef :/

  • elyaf  (25.12.16 22:18:21) 
yok top coat diye bişi zaten de, ojenin üstüne sürülen. toz olmaması lazım. videosunu izlemiştim. normal oje gibi bi kat sürüyolar.


  • rajaz  (25.12.16 22:19:59) 
soruya cevap olmayabilir ama yapıştırma oje olarak bulabilirsiniz bence, öyle mi deniyor emin de değilim. nail stickers olarak bakın olmadı


  • depol  (25.12.16 22:21:20) 
Google'dan biraz arattım da aynı istediğiniz şekilde metalik görüntü Dashing Diva denilen takma tırnak ile oluyormuş.

www.youtube.com

Eğer tam bu şekilde değil de metalik görüntü isterseniz; Dior ve Chanel'in de ojeleri varmış ama bu kadar metalik görüntü yok.

Edit: yanlışlıkla angelus'un hesabından yazmışım da ben neferkitty :D
  • angelus  (25.12.16 22:22:37 ~ 22:26:36) 
www.youtube.com

bu ürünler tam olarak. ama türkiye'de satışı yok. aliexpress'ten alcaz yine anlaşılan :/
  • rajaz  (25.12.16 22:23:51) 
Bu metalik moda ilk çıktığında Bülent Ersoy ''yeni yaptırdım tonla para verdim'' filan demişti, İstanbul'da filan illa ki yapan salon vardır ama çok pahalıdır. En iyisi aliexpress'ten almanız.


  • angelus  (25.12.16 22:25:40 ~ 22:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.