[]

şu tarz kazakları nerede bulurum?

harika değil mi yahu tamda bu tarz desenli şeyler arıyorum ama bulamıyorum :( adları ne bunun ne diyorlar? ve nerede bulurum bu tarz kazaklar?

i.hizliresim.com

edit: fotoğraf fargodan fargo izleyin güzel dizi :P

 
hm berkha pull n bear falan kılkuyruk şeyleri satılan mağazalarda. bir de vintage satan leş yerlerde.


  • anon1m  (25.12.16 20:46:41) 
pull&bear'da bulamazsın artık. yeni sezonda yok bu tarz şeyler. bershka'da da artık yok diye biliyorum.


  • mind mischief  (25.12.16 20:50:05) 
Kotonda gördüm yuvarlak yakalı 2 model vardı.kiğilida falan da olabilir. Bulundugum şehirde fazla magaza yok


  • curukturpkokusu  (25.12.16 20:54:48) 
@sour, stradivarius?


  • mind mischief  (25.12.16 21:54:19) 
Diziyi netten mi izliyorsun


  • all girls dream  (25.12.16 22:10:30) 
@anon1m amma laf saymış, ama kazak mikemmel bi kazak, çok beğeniyorum ben de bunları. h&m'e baksanıza, bide evet koton'da da buna benzer şeyler gördüm sanırım.


  • pamuk helvalar cebe  (25.12.16 22:32:32) 
pull bear'da kirmizili benzer desenlisini gormustum. 69 mu 79tl mi neydi


  • jedilance  (25.12.16 22:43:55) 
harbi ya ben mad men izledim en son sonra hiç bir diziye başlamadım. ne diyorsun fargo dizisini cidden tavsiye eder misin :)
ben geçenlerde colin's-te görmüştüm böyle bir kazak.

  • keep out  (25.12.16 23:52:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.