[]

Amerika'da bir süre yaşayıpta Türkiye''de en çok özlediğiniz neler vardı?

Türkiye''de olupta orda olmayan neler vardı? Nelerse buradan o şeylere kendimi bıktırıp gidicem de :)




 
Pastirma
Lahmacun/Pide

  • Haldamir  (25.12.16 19:11:10) 
firin ekmegi. mis gibi boyle. orda ekmekler hep sekerli gibi :/
kebap ye, orda kebap kulturu pek yok. dumduz et var :) tatli ye bol bol, orada bulamayacaksin :/

@piotrsus: feta cheese yerini tutmuyor muydu?
  • fakyoras  (25.12.16 19:16:27 ~ 19:17:21) 
her sey var burda. hicbisi ozlemezsin esin dostun disinda, ondan korma :) tek sikinti cok pahali ve tr'ye gore bayat olmasi :)


  • superfluid  (25.12.16 19:43:14) 
lahmacun
sucuk
vişne suyu
taze baklava
  • cedex  (25.12.16 20:10:34) 
Nerelere gidildiğine göre değişiyor. Geçen sene küçük bir şehirdeydim, yakında Türk ürünleri satan yer yoktu ama bir Mısır bakkalında bulgur, yufka, sucuk, çay vardı. O yüzden bir kısım şeyleri yapabiliyordum ama en çok lahmacun ve ayranı özlemiştim.Türk nüfusu çoktu ama Türk ürünleri yoktu hiç. Sonra yakınlarında Türk şehri olan bir yere taşındım. Her şeye ulaşabiliyorum rahatlıkla, kolonyasından kesesine, lahmacunundan künefesine hepsi var ama yine en çok ayranı özlüyorum. Çünkü uzun süre dayanmıyor ama yoğurttan kendim yapabiliyorum. O yüzden çok özlemiyorum.

Ben en çok ve en şiddetli torrent kullanabilmeyi özledim. Elimin gidip gidip de yapamamak zor oldu. Gerçi torrent'ten indirdiğini gizleyen siteler var ama yemedi.
  • aychovsky  (26.12.16 00:01:27 ~ 00:02:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.