[]

Duyurudaki şu tipler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir duyuru açıyorsun hemen önceki duyurularına bakarak ona bağlı yorumlar geliyor. Mesela duyurularda tam da bi tutarsızlık yok, birinde evliyim diğerinde bekarım dememişim. Sadece vergi borcuyla ilgili bişi sormusum. Sonra da araç sorusu sordum. Adam önce vergi borcunu kapat diyor. Hasta mı bunlar? Bir arkadaşım için soruyo olamaz mıyım? İlla kendiniz için mi bir şeyler soruyorsunuz burda?Belki aracı arkadaşıma alıcaz. Bir sürü eş-dost var, aklımıza takılan bir şeyler oluyor, burda soruyoruz. Kimsenin önceki duyurularına bakıp yorum yapmıyorum çok absürd bi duyuru değilse.




 
niye takılıyon bu kadar, ben bazen sırf ibnelik olsun diye adamın sinirini bozuyorum sonra da engelliyorum asduhjasuha


  • masa penisi  (25.12.16 17:53:06) 
Benim de vergi borcum var ama araba bakıyorum, bakarım yani kime ne? Vergi kaçırmıyorum ki borcum var. Seyahat planı da yapıyorum. Bir sürü insanın vergi borcu var sonuçta. çalışıyoruz ödeyecez size hesap mı vereceğiz kardeşim.

Hadsizler işte, salla gitsin.
  • old possum  (25.12.16 17:58:55 ~ 18:02:47) 
5 milyon tl'n varsa buna niye takılıyorsun? aksjfsakj

Şaka şaka. Bunu yapanların bir kısmı trollere önlem olarak yapıyor. Bazıları da duyuruda o kadar çok zaman geçiriyor ki, o yazar daha önce neler yazmış biliyorlar bazen. Benim duyurudaki eski sevgilimle olan hikayeme bayağı hakim olan bisürü insan var. Takma kafaya, olur öyle.
  • long live rock n roll  (25.12.16 18:44:12) 
bunu, aynı soruyu bir hafta arayla noktasına virgülün dokunmadan tekrar tekrar sormadan önce düşünmeliydin işsiz ama 4000 tl geliri olan kardeş :/

absürt sorularda, üyenin diğer sorularına bakıyorum dalga mı geçiyor yoksa cidden sorusuna cevap mı arıyor diye.
  • mahone  (25.12.16 18:45:45) 
@ acemi

Senden daha troll degilim merak etme. Bi de bunlar var ,bir kac farklı soru gorsun hemen troll damgasını yapistırırlar.
  • basubadelmevt  (25.12.16 19:12:57) 
@ acemi

Troll filan degilim. Hangi sorumdan veya cevabimdna bunu cikardin merak ediyorum dogrusu.
  • basubadelmevt  (25.12.16 19:24:23) 
bence çok haklılar. seviyom onları. kişiyi tanıyıp öyle yorum getiriyorlar. ilişki geçmişini öğrenip ona göre yorum yapıyorlar. araştırmacı kişilikler.


  • pinkpeony  (25.12.16 19:48:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.