[]

outdoor ayakkabı

istanbul anadolu yakasında nereden alabilirim? boynerlerde falan sadece north face, south butt, coloumbia falan satılıyor.

bunun dışında bu kadar marka olmamış markaların botları (mesela merrell) nereden alınabilir?

kadıköyde bir ara outdoor dükkanları vardı kayak malzemeleri falan satan.

ayakkabıları denemek gerektiği için online alamıyorum. decathlon'un yeri de çok ters kalıyor toplu taşıma ile gitmek için

edit: karaköy güzel fikirmiş

 
Kadıköy Çarşısı diye bir pasaj var Akmar hizasında, orada outdoorcular var. Ama bence Karaköy'deki outdoorcuları gezin, hem çeşit çok hem de pazarlık yapılabiliyor.


  • muallamuallakta  (25.12.16 15:16:19) 
outdoor malzemelerinin cenneti karaköy malum ama o da karşıda. arkadaşım bağdat caddesinde bir iki yerde uygun fiyata yerler olduğunu söylemişti ama nerelerdedir bilmiyorum. ben geçen gün adidasta çok uygun fiyata ürünler buldum. outdoor ayakkabı olarak bakmadım ama ciddi ciddi indirim vardı bir çok üründe imgim.com
en uygun yine decathlon'dan bulursunuz gibi geliyor. buyaka'dakine gitmiştim sanırım ben normal decathlonlara göre inanılmaz küçük ama ulaşım çok zor değil. nereden gideceğinize göre değişir tabi de ben kadıköy'den tek otobüsle trafik saati 45 dakikada gidip dönüşte de üsküdardaki evime 20 dakikada geri gelmiştim.

  • manuelka  (25.12.16 15:16:31) 
spx magazalarinda da var ben salamon aldim cok memnunum


  • oscar  (25.12.16 15:30:17) 
beşiktaş'tan eminönü'ne uzanan cadde üzerinde, karaköy kısmında sağlı sollu 3-4 mağaza var. karaköy tramvay durağının her iki yönünde mağazalar var. yine katlı otoparkın altında, güllüoğlu'nun hizasında bi kaç mağaza var. duraktan katlı otoparka uzanan sokaklarda da mağazalar var. dün bir kısmı kapalıydı, bugün için soruyorsan açık bulma ihtimalin düşük, belirteyim.


  • manuel mandalina  (25.12.16 15:42:39 ~ 15:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.