[]

Mac OSX Router ve Network Printer

Şimdi arkadaşlar, bende bir adet HP1022 laserjet printer var, ve evimde küçük çapta bir network olduğundan bu printeri us robotics 5461'e bağlamış durumdayım ve burdan windows ile gayet güzel printler alabilmekteyken mac'ten snow leopard işletim sistemli olan bir türlü çıktı alamamaktayım. Zira interneti de aradım taradım zira bir çözüm bulamadım. Bari burada işin erbaplarına bir danışayım dedim.

Not: aşağıdaki link'e çok benziyo olan olay da cevap bulamadım bir türlü,
forums.macrumors.com

 
soruya soruyla cevap olacak ama baska bir cozum olmazsa daha iyi yardimci olmak adina soruyorum.

leopard printer i gorup de mi cikti almiyor yoksa printeri hic mi gormuyor.

eger printer i hic gormuyor ise printer in IP adresini leopard bir aramayi deneyin. windows gordugune gore mac in hic sıkıntı cikarmamasi lazim.
  • helenart  (22.12.09 23:28:46) 
hiç görmüyor...ip printer diye zorla tanıttığımda da host busy falan gibi uyarılar veriyor...


  • aboutablank  (23.12.09 10:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.