[]

arkadaş sevmiyorum

aslında olsun isterim ama tek çocuk olduğumdan mıdır nedir genelde ailemle ortak paydada buluşabiliyorum. ama mesela arkadaş ortamında her kafadan ayrı ses çıkıyor ben de ne konuşuyor bu tatar ramazan diyorum içten içe sinir oluyorum. aslında kafamın uyuşacağını düşündüğüm kişilerle muhabbet açmaya çalışıyorum ama olmuyor yani. kısaca bikaç kişiden fazla olan arkadaş ortamında yapamıyorum en son lisedeyken yaptım onu hep bikaç piçin sözü geçiyor genelde onlar da akılsız öküz diye nitelenen kişiler oluyor. kısaca bireysellikten öleceğim. öküzlerle muhatap olmamak için kızlarla konuşayım diyorum onlar da sanki tecavüzcü coşkunmuşum gibi yaklaşıyor. ben de sinir olup soğuyorum tabi. tamam soğuk hatta poker face olabilirim ama yapım böyle artı gibi veya mali gibi kıvırtamam kızın karşısında zaten onu yapabilsem bu duyruyu açmazdım. fikirleriniz nedir. kibrini yen gibi öneriler saçma olur çünkü kibirli biri değilim rahata alışmış olabilirim ve arkadaş ortamındaki o hengame bana itici geliyor. bu durumda nasıl arkadaş edinebilrim ailem dışında görüştüğüm kimse yok sayılır.




 
Ben de aynı durumdayım yıllardıri, eksikliğni hissetmiyorum hiç.Arkadaslıklarım oluyor ama hep geçici. Kibir değil bu ya ,bazı insanlar böyle.


  • basubadelmevt  (24.12.16 21:41:38) 
evrim anayasası 1. madde: hayatta kal ya da yok ol.
evrim anayasası 2. madde: uyum sağla ya da yok ol.

  • nugre tias  (24.12.16 21:42:11) 
@nugre tias bu dediklerin hayvanlar için geçerli hayvan gibi yaşamak istemiyorum. çok mu şey istiyorum.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (24.12.16 21:52:55) 
evrim deyince aklına orman mı geliyor? günümüzde evrim sosyallikle ilerliyor. uyum sağlamak zorundasın. uyum sağlamak istemiyorum dersen, benim gibi bilgisayar başına oturur ekşi duyuru gibi yerlerde yüzünü bile görmediğin insanlarla iletişim kurmak zorunda kalırsın.


  • nugre tias  (24.12.16 21:58:55) 
@nugre tias allah allah sen balığa ağaca tırman diyorsun resmen. durumun farkındayım ben de bunun başka çözümü yok mu diyorum.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (24.12.16 22:06:26) 
tek cocuk degilim. buna ragmen insan sevmiyorum. ama zorunluysan bazen konusabilirsin onun disinda da hoslandigin kisiler disinda kimseyle olmak zorunda degilsin eger yalniz hissetmiyorsan. acikcasi cok sosyal cevresi olanlari samimi bulmuyorum.


  • tiredpanda  (25.12.16 01:04:45) 
@tired insanlarda bi kafa karisikligi mevcut herkes aynı davranıyor toplumun kendine biçtigi rolü gocunmadan oynuyor diğer ülkeler nasıldır bilmiyorum ama sanki bizde herkes dostlar alışverişte görsün diye yaşıyor gibi.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (25.12.16 07:27:03) 
ben de böyleydim. ' düzelmeye' çalışıyorum. sevdiğin, samimi insanlarla karşılasabilirsin. insanlarla iletişim kurup kendi özel alanını korumaya devam edebilirsin. çok kere başarısızlıkla sonuçlanabilir. insanlar kimi zaman çok sıkıcı, darlayici olabilir ama malesef ki mutluluk ve eğlence de insanda.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.12.16 13:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.