[]

İngilizce konuşma-pratik sitesi

Herkese merhaba,
İngilizce konuşma pratiği için siteler var. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Hepsini tek tek denemeden tecrübesi olan biri şu site güzel derse direk oraya üye olup başlayacağım.



 
parasız olanların hepsi sex odaklı bro. çok araştırdım, hemen hepsine üye oldum ama yok. bütün siteleri türk ve hindistanlılar esir almış.
tek verebileceğim fikir paralı konuşarak öğren siteleri var.
başlamadan önce amerika dan aranıyorsun ve seviyen belirleniyor, sonra ders planı oluşturuluyor. bir araştır derim.
  • oyuncak bulut  (24.12.16 12:53:08) 
memrise'ın premium üyesi olursan, çalıştığın dilin hakim olduğu coğrafyanın yerlileriyle görüşme imkanı veriyor.


  • bir kediyim sadece gizleniyorum  (24.12.16 13:19:42) 
verbling.com, ücretli.


  • zebragibi  (24.12.16 14:46:08) 
Ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
Bir de sadece konuşma mı yapılıyor. Hatalı cümleleri düzeltiyorlar mı mesela. Yani işin eğitmi boyutu da var mı bu sitelerde?

  • hotaru no haka  (24.12.16 14:53:11) 
nasıldır bilmiyorum ama ben çalışırken bir örnek video gösterdi. rusça çalışıyordum ve rus bir yerli kızın okuyuşunu gösterdi. arada bir de premium olursan yerlilerlre görüşüp eğitim alırsın diyordu. demek ki eğitim boyutu var.

ücretler iyiydi, 3 aylık 11 lira veya 16 lira civarıydı.
  • bir kediyim sadece gizleniyorum  (25.12.16 11:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.