[]

Ruhun yorulması

Gündemdeki olaylar çok üzdü beni, hepimiz gibi. 10 gündür de eşimin ailesi misafirimiz. Paylaşıp konuşacak çok fazla birşey bulamıyorum ilaveten tv de sürekli saçma türk dizilerinin, kısmetse olur iyisi benim vs açık olması sinirlerimi hoplatıyor. Sıkıldım, gülecek halim yok. Şehitler, bombalar aklımdan çıkmıyor.biraz da eşimin ailesine karşı küçük kırgınlıklarım oldu. Belli etmemeye çalışsam da gülüp sohbet edecek halim kalmadı.kendimi peçeteden kendi imkanlarımla doğmuş kadar lüzumsuz ve dışlanmış hissediyorum. 3 gün daha güleryüzlü olmam lazım ama gücüm yok. Kimseye de anlatamıyorum ortam yok. Bana motive edici şeyler söyleseniz de şu 3 günü bu gazla atlatsam.




 
Merhabalar,

Herkeste aynı yorgunluk, sorun ve tükenmişlik var. Bakmayın o sosyal medyanın aldatıcı yüzüne. Herkes sizin gibi aslında arka planda. Belki bunu bilmek rahatlatır sizi. Yalnız değilsiniz.
  • tekila shot bardağı  (23.12.16 16:44:47) 
İlla güler yüzlü olman gerekmiyor. Herkes gibi sen de insansın, gülememeye de hakkın var. Aileye karşı kibar ve samimi olman için illa gülmen gerekmiyor. Sorarlarsa rahatsızım der geçersin. Midem bulanıyor, başım ağrıyor, halsizim, takatsiz hissediyorum gibi şeyler söylesen yalan olmaz, hatta muhtemelen böyle hissediyorsundur da.

Yalana gerek yok, farklı davranmaya da. Neysen osun, satgı gösterilmeli. Üzülme, biz insanların aslında tek sorumluluğu, tamamen insanca yaşamak. Bunun için ne gerekiyorsa yapmak. Tek sorumluluğumuz bu. Dünyaya karşı insanlığa karşı tek sorumluluğumuz bu. Bunu taşımak için olmadığın haldeymiş gibi davranmaya hiç lüzum yok.
  • yaren  (23.12.16 17:16:52) 
Şu Çılgın Türkler'i Okuyun ! İnan bana bundan daha müthiş bir motive olamaz !!


  • Vuslat  (23.12.16 17:17:00) 
olay sende bitiyor motiven yoksa yoktur sen bulamıyorsan başkası hiç bulamaz.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (23.12.16 17:28:28) 
motivasyon değil de hamurişi filan yapmayı denesen. hem misafire ikram :P ne kadar hamurla uğraşırsam ben o kadar stres atıyorum.


  • niye ama  (23.12.16 19:39:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.