[]

Kısırlaştırma sonrası kedilerde titreme neden olur?

3 bacaklı bir tripod erkek kedim var, daha önceden titreme yoktu ama ameliyat sonrası gün boyunca ara ara titremeler geliyor. genel hal huy davranışlarında sıkıntı yok, gayet eski huyları devam ediyor. ameliyat üzerinden tam 24 saat geçti şu anda ve aşırı zıpırlığı dışında her şey normal.

anestezinin etkisi falan mıdır acaba?


 
veterinere bir sorun.
ilk defa duydum.

  • blatta hiberna  (23.12.16 13:40:35) 
Cok fazla usume olabiliyor anesteziden sonra. Bizim kedi kalorifer ustune cikma aliskanligi yoktu (elimizle koysak inerdi hemen), ameliyattan sonra 3-4 gun kalorifer tepesinden inmedi.


  • robokot  (23.12.16 15:36:32 ~ 15:36:55) 
Benim kedim de doğumu sezeryanla yaptı ve kısırlaştırılması yapıldı sonraki gün yavruları emerken uykuya dalınca titremeye başlıyordu. 3-4 kez oldu. Tekrar veterinere gittik. Bazı testler yaptı ama normaldı herşey. 48 saat içinde serumlar dışında çok çok az yemek yemişti o nedenle tansiyon düşmesi gibi bişey olabilir dediler, çünkü oraya götürdüğümde herşey normaldi gece boyunca kaldı ve tekrar etmemiş durum. yemek vermeye çalışın ve dinlensin geçer muhtemelen


  • i am a legal alien  (23.12.16 20:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.