[]

Işid'in videosu ile ilgili farklı görüşler

Ak troller falan ne diyolar takip eden ya da denk gelen var mı? Videonun fake olduğunu söyleyenler varmış? Ne düşünüyorsunuz?




 
izledim, feyk değil. bunu iddia edenler ile askerleri yakanlar arasında fark görmüyorum.


  • zgrydn  (23.12.16 11:34:55) 
Ben de izledim, fake gelmedi.


  • kaymaktutmayansicaksut  (23.12.16 11:36:43) 
ben sadece fotoğrafı gördüm, neredeyse başlık ilk açıldığından beri takipteyim ama videoyu görmedim. liveleak'e baktım orada da yok, hangi siteye yüklemişler?


  • azizakin  (23.12.16 11:41:53) 
ben sadece konuşmaları izledim. fake olup olmaması önemli değil. fake olsa da adamlar bunu daha önce yaptı. şimdi hala yapıyor olabilirler. bilmediğimiz ne işkenceler vardır hatta. önemli olan hala bunu yapabilecek güçte olmaları ve bir türlü sonu gelmemesi.


  • dedimmidemedimmi  (23.12.16 11:43:41) 
Twitter da isid diye arama yaparsaniz video cikacaktir. Bana fake gibi geldi davranislar vs tabi bilemedim uzmanlar vs daha iyi aciklayacaktir. Tabi tsk nin da bir aciklamasi sart.


  • England  (23.12.16 11:51:33) 
gece haberi okudum fakat yavaşlatma sebebiyle videoyu izleyemedim. sabah ilk iş videoyu aramak oldu.

izleyip de izlemeyin diyenleri dinlemeden ısrarla aradım buldum ve izledim.

şu saat oldu gözüm açıkken bile gözümün önünden gitmiyor.

evet istedikleri insanlara bu korkuyu verebilmek ama elimde değil. sinirlerime hakim olamıyorum.

biraz müzik açtım. maalesef açtım.

sorunun cevabına gelirsem. bu mahluklar bu olayı yapabilecek potansiyelde. bu da yeterli. bu video fake olsa yarın esir düşen askerimiz için bu videonun gerçekleşmeyeceğini iddia eden yoktur sanıyorum.
  • eeb  (23.12.16 11:52:25) 
ben en cok sona dogru soldaki askerin surekli arkadasina ve arkasina bakmasindan etkilendim. sozlukte biri yazmisti, gercekten oldurune kadar defalarca video cekiyorlar, bu da onlardan biri diye baslatiyorlar en son olduruyorlar diye. gercekten oyle gibi geldi bana, yani onlar da beklemiyorlar.
aktroller degil ancak turkiye'nin ciddi bir kisminin, bence %80'inin olaydan haberi yok.

  • kassiopeia  (23.12.16 11:57:39) 
adamlar ışid'e tır tır silah gönderdi, ışid yöneticilerini açık cezaevine koyup firar edince "kaçmış sayılmaz" dedi, ışid türkiye yöneticisini serbest bıraktı, ışid yöneticilerini üniversite hastanesinde tedavi ettirdi falan filan.

şimdi iki asker yakıldı diye bu kadar destekten vazgeçecek halleri yok heralde. zaten terör örgütüne bu kadar destek verdikten sonra seçimden birinci parti olarak çıktıklarına göre bence haklılar. halk ışid ile olan muhabbetlerini destekliyor diye düşünüyorum.
  • babilbaligi  (23.12.16 13:00:44) 
o askerlerin biri fethi şahin, diğeri sefter taş.

eksisozluk.com
eksisozluk.com

2015'te esir düşmüşler. o zamandan bu yana neler çekmişlerdir bir düşünün. fake değil yani.
  • dedimmidemedimmi  (23.12.16 13:08:26) 
biraz önce izledim videoyu
buna sahte diyenler çok tehlikeli insanlar, bunlardan kurtulmamız lazım.

  • azizakin  (23.12.16 14:03:46) 
ışid için insan yakmak cgi kasmaktan daha kolay. ölenler ne zaman öldürüldü, gerçekten tsk mensubu mu falan diye sorulsa anlarım da montaj, kurgu demek komik. zira adamlar çatır çatır fantastik infaz videosu yayınlıyorlar zaten. bilgisayar oyununa döndürdüler işi.


  • dr cucu  (23.12.16 14:24:07) 
ben ışid'in hesaplarında gördüm videoyu ama tamamını izleyemedim. birine de göndermeyi düşünmüyorum çünkü çok korkunç gerçekten. vahşeti ve korkuyu fiziksel olarak hissedebiliyorsunuz izlerken.

fake olduğunu ben de düşünmüyorum ama iddiaları görünce beynim otomatik (yönlendirilmiş olarak belki) askerin erdoğan'a yüklendiği kısmı irdeledi ilk.
ölmeden önce böyle bi tavra bürünmüş olması ve konuşma tarzı biraz ezber ya da zorla söyletilmiş gibi geldi. haklı olduğunu düşünsem de bunlar aklımdan geçmedi değil. ha ne kadar önemli o ayrı, neticede yakılarak öldürüldüler.
  • nıç  (23.12.16 14:25:01 ~ 14:26:33) 
şunu görünce hayattan iyice soğudum:
i.hizliresim.com

  • vizdilva  (23.12.16 16:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.