[]

işid videosuna neden sahte diyorsunuz?

diğer işid yanlısı olan adamı bilmiyorum ama Sefer Taş kesinlikle kaçırılan bir Türk askeri. Herkes Sefer Taş'ı bırakıp diğer adama yoğunlaşıp video Türk askerini karalamak için çekilmiş, sahte vs diyolar. Siz böyle yaparsanız AKP napsın, bu olay iyice patladıktan sonra hükümet o işid yanlısı adama yoğunlaşıp video sahte diye yırtmaya çalışacak.

Buyrun Sefer Taş:

tr.sputniknews.com

 
Aktrollere boşa mı maaş veriyolar
Sahte diyecekler tabi

  • rentts  (23.12.16 09:58:52) 
işlerine gelmeyen her şey sahte, yalan, montaj.. şimdiye kadar böyle yönettiler bu ülkeyi.


  • peggy  (23.12.16 11:11:54) 
ışid yanlısı dediğiniz kim? Fetih Şahin mi? Öyleyse bu bilgi nerede mevcut?


  • nıç  (23.12.16 11:35:00) 
e suriye politikaları geldiğimiz noktada patladı. gerçekle yüzyüze gelince dansöz gibi kıvırıyorlar.

bakın yakın zamanda "fırat kalkanı çok süper oldu, artık geri çekiliyoruz" diyecekler. pyd de iki kantonu elini kolunu sallayarak birleştirecek.
  • babilbaligi  (23.12.16 13:07:00) 
aktroller dışında kimse sahte demiyor.

sahte olması için ortada bir sebep yok çünkü.
  • tchuck  (23.12.16 13:08:32) 
fake diyemeyenler de şöyle:
i.hizliresim.com
yöntemlerle akıllarını gerçekten uzaklaştırmak istiyorlar. akılları almıyor. kendileri de biliyor ne olduğunu.
  • vizdilva  (23.12.16 16:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.