[]

bahçe katına fare girme olasılığı

evi tuttuk, birkaç güne tasinicaz. eve fare girme ihtimalini düşünmekten uyuyamadım, bunu hiç düşünmemiştim. ev bahce katında ve yuksek giriş falan da değil. buraya kesin fare girer diyebilir mıyız?

bulunduğu yer, klasik reklamlarda gördüğümüz ' ormanla iç içe villalar' gibi bir konsepte sahip.


 
tabii girebilir, hatta annemin villayı satma nedeni diyebilirim


  • cooloji muhendisi  (23.12.16 06:03:29) 
off keşke tutmasaydim evi.


nasıl önleyebiliriz bunu?
  • yuvarlanantencereninkapagi  (23.12.16 06:09:27) 
kedi?


  • anonim yazar  (23.12.16 06:19:04) 
bahsetmek istemiyorum ama gercekci olmak lazım. sadece girebilecek olan fare olsa..


  • 1adam  (23.12.16 06:47:44) 
Bizim 6. kattaki evimize bile giriyor. Bahçe katındaki evi tutmamak çözüm değil.


  • himmet dayi  (23.12.16 09:11:34) 
Mümkün olduğunca çatı ve bahçe katlarından uzak durmak lazım ama giriş ve çıkışlarınızda kapıyı kapalı tuttuğunuz müddetçe ve de haşeratların girebileceği her deliği tıkadığınız sürece birşey olmaz (pencerelere sineklik, tuvaletin direk dışarıya açılan küçük havalandırma penceresine çelik perde, hermetik kombinin duvarı delip çıkan borusunun ucuna metal delikli perde gibi..) Beşiktaş'ta bahçe katında oturan arkadaşımın evine akrep girmişliği var ama annemlerin köyde yaşadığı İzmit'teki bahçe katında hiçbir haşerata rastlamadım.


  • Tutkun  (23.12.16 09:16:22) 
kedi.


  • nickini degistiren yazar  (23.12.16 09:16:59) 
dikilitas bahce katindan bildiriyorum. 3 sene oldu, girmedi.
ama kedilerimiz var etrafta. iki kere oldurup kapinin onune birakti olusunu.
iyi izolasyon, kapiyi acik birakmamak, kedi, evi temiz tutmak ve haserat kacirici elektronik aletler cozum olacaktir.
  • jimicik  (23.12.16 11:02:55) 
bir de haşere ve fare kovucu cihazlar var fişte takılı kalıyor onlara bir bakılabilir. onun dışında siteyse ilaçlanıyordur +1, sık açılan camlara sineklik+1 sürmeli açılan kapı varsa bahçeye vs tam boy sineklik +1. bence çok sorun olmaz.


  • freya  (23.12.16 12:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.