[]

flora düzenleyici veya ne...

yüksek ihtimal fare dolaşmış tezgahta bulunan sebze yemeğini yedim.
özeti şöyle: sebze geceden tezgahta kalmış sabahına pişirilmiş. sonradan ekmekliğin kapağı açık, ekmek poşetinin de parça pünçük olduğu görüldü. ekmeğe dokunulmamuş poşeti parçalamış bırakmış. (ekmek atıldı tabii) fare veya kedi olabilr dendi.
olay olalı 3 gün oluyor, o günden bu yana karnımda motocross yarışları var, doğum sancısı çekmekten beter hallardeyim. hafif ateş oldu iki üç kere. başka olağandışı bi durumum yok.

flora düzenleyici alam dedim, hangisini önerirsiniz?

 
doktora git adlı düzenleyiciden al


  • masa penisi  (22.12.16 17:46:14) 
uh, florayla falan alakasi yoktur, psikolojik degilse muhtemelen bir sey kapmissin (bakteriyel veya viral olabilir), ne oldugu da anca tahlille anlasilir. doktora gitmen gerek direk.


  • robokot  (22.12.16 17:50:28) 
benle beraber aynı yemeği yiyenlerde ertesi günü akşamına çok gaz olmuş sonra geçti. onlar ertesi günü yediğimiz mercimeğe bağladılar durumu. hiç birimizde mide bulantısı ishal olmadı. bende gaz var bi tek.

bana kalırsa benim sıkıntımı flora düzenleyici çözecek gibi. yine de "dohtor baksın bi"mı diyonuz?
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.12.16 18:32:23 ~ 18:34:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.