[]

Sözlüğümüzün ve duyurunun değerli doktorları

Sivil hastanede verilen raporun askeriyede kabul edilip edilmediği ile ilgili birkaç sorum olacaktı.

Müsait olanlar mesajdan ulaşabilirler mi?


 
Doktor degilim durumu da bilmiyorum haliyle ama mesela askerlik muayenesinde (tecil muafiyet vs. icin) dikkate aliniyor ama kabul edilmiyor. Yani herhangi bir rahatsizligin raporla sabit olsa da askeri hastanede tekrar butun testleri yapiyorlar ve heyet karar veriyor mesela.


  • robokot  (22.12.16 15:59:41) 
Her zaman gel test yapalım denmiyor. Raporuna temel teşkil eden şeylere dair ıslak imzalı belgeler bazen muafiyet için kullanılabiliyor. Örneğin zamanında bir kanser geçirmişsindir, ilgili tür muafiyete nedendir pataloji raporunu temel alırlar ameliyat raporunu vs. doktor inceler heyete sunar yollarlar. Burada kriter geçmiş işlemin tekrar edilemiyor oluşu. kanserde patalojiyi tekrar yapmak çok zor olduğundan bu yola gidiyorlar. Ama inanmazsalar git ilgili preperantları al gel burada biz kontrol edelim diyorlar ama çok nadir. Ama durumunu o an yeni tetkiklerle test edebiliyorsalar ederler. Yani şeker hastasısındır ileri düzey, elindeki raparorun haricinde yine teste tabi tutarlar.


  • ManikD  (22.12.16 16:08:10) 
kabul edilmez. benim durumumda raporlara şöyle bir baktılar. kendi tahlillerini filmlerini çektirdiler. hatta kan verirken parmak izimi falan aldılar. garip garip işler.
hatta ve hatta benim dediğime, gösterdiğim hastane antetli kaşeli belgelere inanmayıp hastaneden tekrar yazı istemiş askerlik şubesi.

  • sutlu nescafe  (22.12.16 16:18:59 ~ 16:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.