[]

irana gezi

bir kız arkadaşla irana gideceğiz de ..Kızlı erkekli gidince bize evlilik cüzdanı falan sormazlar dimi ?

1-Nereleri tavsiye edersiniz ?
2-Kızlı erkekli gidince sıkıntı olur mu ?
3-5 6 günlük bir gezinin maliyeti ne olur ?

 
sormuyorlar. kızlı erkekli aynı odada birkaç otelde kaldık.
ucuz olduğu için çok maliyetli olmaz.
kızlı erkekli gidince sıkıntı olmuyor ancak sarmaş dolaş etrafta dolanmayın tabii.
  • dessy  (22.12.16 15:16:29) 
biz yıllar önce gittik, evlilik dert değil. maliyeti hatırlamıyorum ama türkiye'den çok daha uygundu, nispeten pahalandıysa bile uygun olur herhalde.

tebriz, tahran, ısfahan, kendovan, şiraz (ilgi alanlarınıza göre değişebilir ve artabilir de zaten kendovan spesifik olsa da diğerlerini hiç görmeden iran görmüş olmak zor. yalnız her şehirde bir gün kalarak da o şehirleri görmüş olmak imkansız. bence 5-6 gün ancak iki şehir hakkında fikir verir. tabii yaklaşım meselesi.
  • tedirginlik hucresi  (22.12.16 22:29:20) 
Şiraz'daki bağ-ı irem ve persepolis(tahtı cemşid) görülmeye değer.


  • it will be a new life  (22.12.16 22:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.