[]

İngilizce Kursu

Anadolu yakası'nda iyi bir ingilizce kursu arıyorum nereyi önerirsiniz?
O kadar fazla olumsuz yorum var ki işin içinden çıkamıyorum. Teşekkürler.



 
En iyisi Marmara Üniversitesi'nin kurslarıdır. O da kötünün iyisi.
Belirli bir temelin olduğunu düşünüyorum.
BBC'nin ve British Council'in online kurslarından bir kez üstünden geç, her üstünden geçtiğin konuyla ilgili egzersiz yap.
Şu anki seviyendeki konulara gelince, o seviyede kitap okumaya başla. Yazmayı seviyorsan, ingilizce günlük tut.Yabancı dizi izle.
Bu şekilde ilerleniyor.
Amerikan Culture, British Culture bunların hepsi para tuzağı.

Bir cümle üzerinden tüm tenseleri işledim diye geçiyorlar.
Yabancı öğretmen diye dersine gelen adam eğitimenlik eğitimi almamış oluyor.
Yoldan geçen turistleri alıp derse sokuyor olmaları muhtemel.

En iyi kendi kendine öğrenirsin kısacası.
Veya yurt dışına git bir süre, orada kursa git. Öyle de olur.
  • ellerimusuyor  (23.12.16 14:30:54) 
Seviyenle alakalı bir durum. Önce seviye belirleme sınavına gir ve sonra derecene göre nokta atışı yapabilirsin.

Advanced seviyesinde isen, kursa gitmek zaman kaybıdır. Bir de, ingilizce'yi neden öğrenmek istiyorsun? Akademik veya profesyonel düzeyde bir dil bilgisine ihtiyacın yok ise, Speaking Kulupleri ve türevleri mevcut "Meetup" ve "Coachsurfing" aplikasyonlarından başlayabilirsin.
  • jix  (23.12.16 17:55:57) 
seviyem pre intermediate akademik amaçlı ingilizce öğrenmek istiyorum. Konuşma pratiğim daha fazla bu yüzden gramere ağırlık vermek istiyorum.


  • acckr  (23.12.16 22:01:42 ~ 22:02:10) 
Geç cevap için kusura bakmayın.

Pre-intermediate derecesi başlangıçın sonu-ortalamanın başı gibi bir yerdedir. Akademik olarak yoğunlaşmak, Anadolu yakasında olmasını istiyorsan, American Life Culture var kadıköy'de tavsiye edilir. Ayrıca kurs saatlerinin İngilizce'yi akademik olarak kavramak için yeterli olmadığını düşündüğümden Cesur Öztürk Building Skills for Proficiency ya da Türkçe açıklamalı istersen, Fundamentals of Academic English seni 6 ay - 1 sene arasında C1 seviyesine çıkaracaktır.

Kolay gelsin.
  • jix  (24.12.16 03:45:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.