[]

yemek tarifleri sitesi için instagram takipçisi

selamlar,
5-6 ay önce bir yemek tarifleri sitesi açtık. 3 arkadaş. 25-30 adet yazarımız var. tariflerini yüklüyorlar. biz de bu tarifleri facebook ve instagram sayfalarımızda yayınlıyoruz. yazarlarımızı da genellikle instagram üzerinden iletişime geçerek bulduk.
Facebook sayfamız yaklaşık 28bin kişi tarafından beğenildi. Ancak instagram sayfasının takipçi sayısı çok az. 750 civarında şu an. Bunun hızla artması için ne yapabiliriz? Hediye veren yarışmalar da yapabiliriz, en çok hangi şekilde takipçi kazanabiliriz? Burada gerçek takipçiden bahsediyorum. Satın alınan vs değil.
Bu sektörde bireysel olarak tarif yayınlayan kişiler 30bin, 50bin, 100bin takipçileri var. 1m olan bile var :) nasıl oluyor bu işler?
teşekkürler.

 
instagress kullandırtıyoruz biz sosyal medya takipçisi arttırmak isteyenlere, 3 gün ücretsiz kullanım veriyor deneyin. belli tagları ve lokasyonları girip o insanlara like yorum vs atıyor onlar da geri dönüş yapıyor. en son bir dövmeci arkadaşta kullandık baya işe yarıyor.


  • masa penisi  (22.12.16 10:14:40) 
bir arkadasim asci oldu, 20k takipcisi var. muhtemelen tum vaktini instagramda geciriyor. ne zaman bir fotografini begensem benim bir kac fotografimi geri begeniyor. nereye baksam adam o fotografi daha once begenmis. hatta yorum da olursa daha etkili.

ikinci yol da hediye vermektir. bu fotonun altina tarifi begenebilecek 3 arkadasinizi tagleyin gibi seyler.
  • jimicik  (22.12.16 10:34:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.