[]

Spotify

Parasını hak ediyor mu sizce? Hangi özelliklerinden dolayı hak ediyor?




 
Çevrimdışı dinleme olayı guzel. Biz arklarla kampanyadan almıştk yıllık 30 TL falandı ben memnunum


  • gazozailacatmauzmani  (22.12.16 00:37:07) 
aylık 3 lira veriyoruz. 10 lira verirken de hak ediyordu. çünkü süper hızlı ve kolay kullanımlı arayüzü, pek çok müziği barındırması, istediğin albümü çat diye indirebilmen ve sonra offline dinleyebilmen internet harcamadan vs.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.12.16 00:39:54) 
sonuna kadar hak ediyor.

hiç bilmediğim parçalar keşfettim, offline olayı var.
  • nucleon  (22.12.16 00:42:21) 
Hak ediyor. Her istediğim şarkıyı her istediğim yerde dinleyebilme imkanını sunuyor bana, çok güzel şarkılar ve gruplar kattım arşivime sayesinde, daha ne olsun.


  • devilred  (22.12.16 00:49:13) 
Ses kalitesi yeterli bence.


  • zxcd  (22.12.16 00:50:57) 
ugrasmiyorsun.

arama cubuguna yaz ve dinle.
  • varg  (22.12.16 01:46:01) 
kesinlikle hakediyor.
aylık 10 tl veriyorum ben de.

Discover Weekly ve yeni müzik radarı vs. en çok kullandığım özelliklerinden.
Bir de sevdiğiniz bir listenin radyosunu oluşturup ona benzer müzikleri getiriyor önünüze, ve bu da çok muhteşem bi özellik.

arkadaşlarının dinlediklerini de görebiliyorsun yanda.
çevrimdışı dinlemeyi tekrar söylemeye gerek yok sanırım :)
  • safepassage  (22.12.16 09:30:52) 
ben kendi mp3lerimin yanımda olmasını tercih ediyorum. o yüzden spotify'e kişisel olarak karşıyım


  • masa penisi  (22.12.16 10:17:47) 
Çevrimdışı ve kütüphane olayı çok güzel ama birde last.fm veya pandora gibi yeni şarkılar keşfetmeyi geliştirse tadından yenmez.


  • murtiii  (22.12.16 11:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.