[]

Pikap masası tarzı bir şey

Pikabi koyacak masa, sehpa, dolap vs bulamadık resmen. Çok geniş olmasın, plakları da dizebilecegim alanı olsun istiyorum. Ne tarz bir şey bakabilirim? 1 haftadır internette dolaşıyorum hiçbir şey bulamadim.

Pikabi olanlar siz nasıl bir şey kullaniyorsunuz? Teşekkür ederim simdiden herkese.


 
www.millenniummobilya.com
Şöyle bişi olur mu? Başka adı var mı bilmiyorum ama telefonluk diye arayınca bi sürü çıkıyor benzeri.

  • buff  (21.12.16 21:48:56) 
Bunu tasarlayıp yaptırmıştım marangoza. malzemeleri 50 lira tutar tutmaz. (MDF lam + tekerlek)
herhangi bir marangoza 100 belki olmaz da 150 ye falan yaptırabilirsin. desenini de seçersin istediğin gibi. hatta istersen teknik çizimini de yollayabilirim yarın.

i.hizliresim.com
  • dorian greyfurt  (21.12.16 23:36:48) 
avrupada ozellikle bunu yatay yatirip o kutucuklara plak dizip, ustune de pikap koyani cok gordum
www.ikea.com.tr

  • bioverse leo  (21.12.16 23:51:29) 
plak dizilen sehpalar çirkin ve dandik oluyo genelde. ben ikeanin banyo sehpası diye sattığı sağlam bir sehpa kullanıyorum. expedit gibi ici bos degil ağır ve sağlam. ayrica şık ve spor bir havasi var. pikabı taşıyacak şeyin sert ve ağır olmasi lazım.


  • glide  (22.12.16 01:37:01) 
bu arada ikea artik expedit diye üretmiyormuş o rafı, yukarda link vermişler kallax mı ne yeni adı. hah onu kullanma bence.


  • glide  (22.12.16 01:39:40) 
m.ikea.com.tr

bak buldum benimkini. alt katina da amfi ve preamfiyi koydum. plaklar icin ayri bir yer bul zaten çalarken koleksiyonu kurcalamak istesen pikabi titretirsin falan igne kayar.
  • glide  (22.12.16 01:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.