[]

tuvalette haber okuyor musunuz?

klozete oturup iş vakti ya da akşam evde klozette haber okuyor musunuz? okuyorsanız hangi siteden okuyorsunuz?




 
Cık, okumuyorum ama okusam Bundle'dan okurdum muhakkak.


  • devilred  (21.12.16 20:24:17) 
ben debe listesini okuyorum genelde.
ironi falan yapmıyorum ciddi diyorum.

  • cahs  (21.12.16 20:24:42) 
okuyorum , hürriyet internet sitesinden


  • delicevat  (21.12.16 20:26:18) 
Tuvalete telefonla girmem. Telefonla tuvalete giren insanla muhatap olmam. Okumuyorum.


  • dissendium  (21.12.16 20:27:44) 
@dissendum höh. ben şahsen işyerinde gidip oturuyorum klozete memurlar.net 'e giriyorum gündeme bakıyorum ne olmuş ne bitmiş cebime koyup donumu toplayıp çıkıyorum. girince ne oluyor ki ilişiği kesiyon?


  • bana da mi lolo  (21.12.16 20:35:42) 
Tuvalette s.kini. t.şağını elleyen adam mikrobunu telefona bulaştırıyor. Tuvalet zaten pis bir ortam. Ne kadar temiz olursa olsun. Günde onlarca kişinin girdiği umuma açık bir tuvalette uzun süre vakit geçirmek doğru bir hareket değil. Sonra telefondaki mikroplar sürekli elinde kalıyor. Milletle tokalaşıyorsun, sonra herkes hasta oluyor. Mühim olan cebine koyma meselesi değil. Telefon mikrop taşıyan bir alet. Hele ki dokunmatik telefonlar çok pis. Elini tuvaletten çıkınca yıkarsın ama telefonu yıkayamazsın. Tuvalette tuvalet yapılır. Başka bir şey yapılmaz. Zaten iş yerinde tuvalette bu şekilde vakit geçirdiğini fark ederlerse kovarlar. Ona dikkat et.


  • dissendium  (21.12.16 20:36:42 ~ 20:38:17) 
tuvalet temizse iphone'da haber okurum.Tuvalette kapı kolu dahil hiçbir yere çıplak elle dokunmam.Nasıl yapacağını bilmeyen varsa hijyen dersi verebilirim.


  • turkuaz  (21.12.16 20:42:45) 
asla telefonla tuvalete girmem. disarida umumi tuvaletlerde ise cebimdeyse asla cikartmam. hijyenik degil


  • exlibris  (21.12.16 20:43:12) 
okumuyorum. ben okuyan adamla ilişkimi direkt keserim. alaturka tuvalette şampuanların içeriğini ezberlemiş insanların ferasetine güveniyorum!


okusam flipboardla okurdum herhalde. illa haber değil de feedlyden gelen akışa bakardım. pocket'e önceden kaydettiğim makaleleri falan okurdum. penguen ya da bobiler uygulamasındaki şeylere bakardım falan.
  • Ufuk  (21.12.16 20:44:58) 
şeyini elleyip telefonu ellemekten bahsetmiyorum misal donunu sıyırıp oturuyosun sonra telefonu çıkarıp okuyosun haberlerini sonra cebine koyup temizliğini yapıp çıkıyosun. burada hijyen dışı olay nedir? alaturka tuvalette teknik olarak zor zaten sorum klozette.


  • bana da mi lolo  (21.12.16 20:47:30) 
okumuyorum. okuyanlarla da daha bir can ciğer arkadaş oluyorum, yanaklarından öpüyor kahveye götürüp çay ısmarlıyorum.


  • Apocalypse  (21.12.16 21:34:49) 
bana da mi lolo ,Bilale anlatır gibi anlatmış


  • turkuaz  (21.12.16 21:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.