[]

Asker tecili hakkında bir soru

Malum bu tecil konusu gündem öğrenmek istediğim bir şey var. 2015 haziran tarihinde mezun oldum 4 senelik fakülteden. Tecil tarihi 2017 haziran. Fakat yukarıda aynen şöyle yazıyor: "asagida kimliği yazılı yükümlünün 30.09.2017 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur." Altta da celp dönemi Kasım 2017 diye geçiyor. En altta da su yazıyor "yükümlünun 1 eylül - 30 eylül 2017 tarihleri arasında sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir."

Nihayet soruma gelirsem şimdi arkadaşlar ben temmuz 2017de yüksek lisans sınavına girsem eylül ayı içerisinde kayıt yaptırabiliyor muyum ? Yoksa tarih geçmiş mi oluyor? Haziran öncesi bir yere girmiş olmam mi gerekiyor askerliğin engel olmaması için?


 
bu soruyu sormak için gelmiştim ben de. artı 1 hocam takip için.


  • abyuksuet  (21.12.16 16:57:55) 
+1


  • qobel  (21.12.16 17:13:32) 
yaptırırsınız. okulunuzdan kabul aldığınıza dair belgeyi askerlik şubesine iletin uzatırlar tecilinizi kesin kayıt olana kadar. istiyorsanız o süreyi bakaya olarak da geçirebilirsiniz bir şey olmaz para cezasından başka.


  • argent dawn  (21.12.16 17:16:59) 
Sıkıntı olmaz. Benim de tecil kağıdımda 30.9.2016 yazılıydı. Haziran 'da kaydımı yaptırdım. Eylül' de eğitim öğretim başlayınca tecilim okul tarafından yapıldı.


  • desktopu  (21.12.16 19:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.