[]

Sevgili yaptıktan sonra değişen arkadaşlarınız var mı

Bende var bir tane böyle. Sevgili bulunca "bu sefer başka, muhabbetinizi ona göre yapın kalbinizi kırarım" falan diye saçmaladı, tekmeyi vurduk biz de kendisine. Sanki kötü niyetli konuşucaz öyle söylemese. Hep bu sefer başka olur zaten.

Türk erkeği de türk kadını da kesinlikle birbiri hak ediyor. Birisi .msalak, öteki ilgi delisi prenses sendromlu.

Sizin etrafınızda böyle aşk delisi ilgi manyağı lavuklar/dişiler var mı?

 
ben varım. tam olarak anlattığın şekilde değil ama sevgilim oldugu zaman bütün hayatımı ona endeksliyorum. arkadaşlarımla 6 ay görüşmesem aramam mesela eksiklik hissetmem. öyle de bir pisliğim.


  • çakıstes  (21.12.16 10:35:45) 
siz arkadaşlarınızın sevgilileri hakkında ileri geri yorum yapan cinsten bi topluluksanız, e o da önceden buna izin veriyosa... sizinki de körler sağırlar durumu olmuş.


  • elorelia  (21.12.16 10:38:24 ~ 10:38:37) 
ee kolay mı, mertebe atlıyolar sonuçta. çok çalıştılar çünkü.


  • mandalina kokusu  (21.12.16 10:40:55) 
@elo yok işte onların sevgilileri böyle paranoyak, kontrol manyağı olunca durum bu oluyor. Bu sadece bize has bi durum değil, çok şahit oluyorum çevrede.


  • Vse budet horosho  (21.12.16 10:41:16) 
Kıza hava atacak diye bize dayılanır, canım cicim yavşar, sonra gider kızı arkasından aldatıp anlatır.
Böyle bunlar.

  • quaker  (21.12.16 10:43:56) 
var,

sevgili yapıp iletişim kesen de

nişana düğüne davet edip evlendikten bi ay sonra konuşmayan da var.

en sevmediğim insan tipi. ulan onu bulmadan önce ben vardım senin kahrını ben çektim yeri geldi omzumda ağladın. bu ne kadir kıymet bilmezlik.



ek: senin sorunla aklıma geldi. 18 yıllık arkadaşlığımızı hiçe sayan zillinin abv!
kocayı buldu heşteglere canım kocişim yazan lara döndü.
hemcins olmasak kocası kıskanıyor dicem de.
  • antik depresan  (21.12.16 10:45:21 ~ 11:11:18) 
hepsi


  • masa penisi  (21.12.16 10:50:08) 
değişmeyen azınlıktır zaten.


  • suq  (21.12.16 10:50:55) 
değişimini bana yansıtan yakın arkadaşım yok.yansıtanlar da yakın arkadaşım değil.


  • cabiday  (21.12.16 10:53:33) 
Sen bi de onları evlenince gör ;)


  • devilred  (21.12.16 11:22:44) 
Lan bir ben mi değişmiyorum böyle durumlarda-kendimi övdükten sonra cevap yazayım- insandan insana ve samimiyetle göre değişir bence, halihazırda çok yakın iki arkadaşım var, ikisinin de başı bağlı ama senin bahsettiğin gibi bir durum hiç olmadı, ikisinin de sevgililerine başkası diyeceği takdirde tartışma çıkabilecek şeyler söylediğim oldu yanlarında -tabi durup dururken olmadı bu- bir şey denediler, çünkü beni tanıyor ve biliyorlar, art niyetle bir şey söylemem onlara. Diyeceğim aranızda yeterli samimiyet yokmuş zaten, o da bunun farkında olduğundan her ihtimale karşı böyle bir şey söylemiş, bana söylense ben de laf yaparım, gerzekce bir tepkide bulunmuş. Tekneyi vurmadan önce derdini anlasaydınız daha iyiydi ama sizin için pek ehemmiyetli biri değil zaar, o zaman sorun yok.

Herkes kendi yoluna
  • Apocalypse  (21.12.16 12:31:48) 
bazi seylerin degismesi normal tabi ama olmadiginiz gibi gorunmenizi istiyorsa kendisinde problem var. tekmeyi vurmakla iyi etmisiniz.

ben birilerini tanistirsam birbirlerini oldugu gibi tanimalarini isterim, beni de tanistirsalar gercek yuzleriyle tanismak isterim. en iyisi budur.
  • idexo  (21.12.16 12:51:10 ~ 12:51:51) 
evet var, hatta kendisi en yakın (!) arkadaşım olur.
başlarda normal karşılıyorduk yeni bir ilişki, birlikte vakit geçirmek isterler diye. ama dördüncü yılında hala aynı durum devam edince işler değişti.

insan ister istemez bu kız şimdi böyleyse evlenip çoluk çocuğa karışınca ne olacak diye düşünüyor. Büyük ihtimalle o zaman görüşmek için hiçbir şansımız olmayacak, karşı tarafın bu konuda yapıcı bir tavır takınma ihtimali sıfıra gidiyor ki takınmak zorunda da değil.
Velhasıl, kendi haline bırakın terk edilirse sizindir taa ki yenisini bulana kadar. Değişik bir tür.
  • yaraticinick  (21.12.16 13:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.