[]

Atari ve kasetleri?

Merhabalar efenim, İzmir ili içerisinde şu bir zamanlar çocukluğumuzda televizyona takıp oynadığımız atari konsolu-oyunu-zerzavatı ve kasetlerini satın alabileceğim bir yer var mıdır acaba?

İnternetten alışverişe pek güvenemiyorum da, şimdi bozuk mozuk çıkar, kargo gelmez vb...


 
soruya cevap olmayacak ama aslında onlar hep internette var oynamak istiyorsanız. bi kol alıp takın bilgisayara çatır çatır oynarsınız. uğraşmaya değmez.


  • bohr atom modeli  (21.12.16 00:00:41) 
android telefona ya da tablete sahipseniz emülatör kurup rahatlıkla hepsini oynayabilirsiniz. detaylı bilgi için bir mesaj atmanız yeterli.


  • orkide ismet  (21.12.16 00:02:55) 
teşekkür ederim ama televizyondan oynamak daha çok hoşuma giderdi. yine de en kötü bilgisayardan oynanabiliyorsa o da olur.


  • amabunuyapmayacaktin  (21.12.16 00:09:35) 
Mozilla Firefox tarayıcısının "Firenes" diye bir eklentisi vardı, sayısız nostaljik atari oyununu bir tıkla tarayıcıdan oynamayı sağlıyordu. Eklenti hala aktif mi bilmem ama bir deneyebilirsiniz.


  • burka  (21.12.16 00:25:32) 
bi tane raspberry pi al, içine emulator kur televizyona tak oyna. yada internetten 9999 in 1 kasetlerden bul atari al


  • masa penisi  (21.12.16 00:26:58 ~ 00:28:49) 
1 milyonculara bakın efendim.


  • ergenpezeveng  (21.12.16 00:36:29) 
bende var ama satmam :P
facebook'ta retro gruplar var. onları tavsiye ederim. bu işin dinazor abileri var hep. bir de www.commodore.gen.tr sitesinin çok naif bir forumu var. sürekli bir şeyler satanlar oluyor.

  • matrix  (21.12.16 00:38:21 ~ 15:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.