[]

Radisson Blu Ankara

Booking'den rezervasyon yaptırdım "bugüne özel akıllı fiyat" gününde.
Geceliği 197 tl.
Yemek-kahvaltı dahil olmama ihtimali var mı? İçime şüphe geldi de.


 
Yazmıyorsa yoktur. Crowne Plaza'da yok mesela.


  • gozu acik sevisen yahudi  (20.12.16 22:33:38) 
yoktur yüzde 99


  • cekilmis gayfe  (20.12.16 22:34:58) 
Nasıl ya?! Açık büfesi yok mu peki bunların? Siz alamazsınız, parasını ödeyin mi dicekler


  • megalomaniac  (20.12.16 22:39:57) 
hotels.com kullanıcısıyım (booking ile aynı altyapıyı kullanan farklı bir oluşum). buna göre:

bu otelin fiyatlar genel olarak 43-45 dolardan başlıyor. buna kahvaltı dahil değil. kahvaltıyı ayrıca ekletirseniz 68 dolara çıkıyor başlangıç fiyatı. sorular:

1. 197 TL hangi tarihler için geçerli?
2. alırken oda tipini seçiminde kahvaltılı / kahvaltısız seçeneği olması lazımdı bakmadınız mı? fiyatınız ikisinin ara noktasında oldugundan kesin yorumlanamıyor.
3. rezervasyon mailında yazması lazım? hiçbir satırında breakfast demiyorsa dahil değildir.
  • 507  (20.12.16 22:42:58 ~ 22:43:58) 
açık büfe her önüne gelenin yiyebildiği bir şey değil. girişte oda numarası sorarlar. senin oda numaran listede varsa girer yersin, listede yoksa ücretini ödeyerek faydalanabilirsin yine açık büfeden.


  • nrmnm  (20.12.16 22:43:10) 
@nrmnm
Daha önce kaldıklarımda aşağı indiğimde büfeye direkt yöneldim, kimse de bana oda numaramı sormadı.

@507
23-24 aralık.
Biraz acele yaptm o şeyleri, çok inceleyemedim şimdi baktım maile benim yaptığımda yok sanırım :/ ne kadar fark ediyor onu da bulamadım.
  • megalomaniac  (20.12.16 23:01:34) 
o tarihte otel dolu ama birkaç gün sonrasına baktım: o fiyat kahvaltısız... kahvaltı ücreti 55 tl


  • 507  (20.12.16 23:07:08) 
@megalomaniac, elbette öyle oteller de var. benim söylemeye çalıştığım bunun otelin konseptiyle alakalı olduğu. herkese standart hizmet veren otellerde böyle bir kontrole gerek olmaz zaten ama büyük oteller genelde farklı seçenekler sunduğundan (sadece kahvaltı, sadece akşam yemeği, kahvaltı+akşam, 3 öğün yemek, sadece konaklama, toplantı paketi vs.) kontrol de yapıyor. bir kaç ay önce radisson blu şişli'de söylediğim gibi olmuştu mesela.


  • nrmnm  (20.12.16 23:54:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.