[]

Buyuk elci olayinda her gorusten insanin olayi kinamasi

Cok guzel seyler bunlar. Ozledik bu hareketleri. Her gorusten insanin olumune uzuldugu bir kisi.

Sizce de oyle degil mi?


 
Öyle değil durum. Akit gazetesi polis memuru şehit edildi yazıyor. Keza aşırı uç islam bölümü polis memurunu şehit olarak görüyor.

Edit: Akit gazetesi ile fotoğrafı arkadaşım göstermişti pek kaynağına bakmadım açıkçası malum söz konusu akit olunca araştırma gereği bile duymadım fakat gerçek değilmiş sanırım. Sitelerde esnafım ben cehalet kol gezer bizim orada akit kedi kalır yani. Bugün bu elçi olayını konuşuyoruz malum çay molalarında hep ülke kurtarılır zaten ve fakir kesim ölümüne savunur akpyi islamı. Her 10 kişiden 7si tamam abi fetöcü falan ama Rusya'da Suriyeyi karıştırdı orda esedi destekledi çocukları öldürdüler bence iyi oldu yorumunda bulunuyor. Yani oturduğu yerden götünü kaldırmayan bazı yazarların aksine gayet toplumun içindeki bir adamım. Keşke bir yerimden sallıyor olsaydım, bir ara sen o bir yerini kaldır da toplumun ne kadar cehalet koktuğuna bak.
  • gozu acik sevisen yahudi  (20.12.16 21:17:10 ~ 21:46:25) 
Link var mı mümkün degil


  • partizan  (20.12.16 21:19:26) 
öyle ama bunlar olması gereken şeyler aslında.
sağcısından solcusuna, her türlü konuda birbirine düşmancasına tavırlar takınan, söylemlerde bulunanlar yüzünden "aaa, ne güzel bir şey <3" diyoruz.

  • m e b  (20.12.16 21:19:46) 
doğrusu bu zaten. ama ayni tavrı şehit asker ve polisler icin göstermeyenler de var. internette ( hukuki süreci baslatma adina) askere, polise hakaret edenlerin sayfalardan alinan görüntülerin çok hizli bir sekilde yayildigi alanlar var. yurtdisinda da olsa bulunuyor bu kisiler. öyle sahte isim, nicklerle her istedigimi söylerim zamanı geçiyor.


  • 1adam  (20.12.16 21:26:11) 
islamcıların üzülmesi bir açıdan farklı, bir yandan yusuf yusuf edip olayı fetö/cia'e yıkmaya çalışıyorlar.


  • zgrydn  (20.12.16 21:27:08) 
akit gazetesi ile ilgili kısmı ben kontrol etmedim ama birçok yerde öyle bir şey yapmadıklarını okudum. yapabilirlerdi, potansiyel var bence ama yapmamışlar neticede. diğer taraftan zannetmiyorum ki herkes aynı düşünsün. ya da en azından aynı yere tekabül ediyor olsun düşünceler. örneğin

chp tabanı daha çok "rezil olay, iyice çukura gidiyoruz. bu insanları siz yarattınız" tarzındayken

akp tarafı daha çok "bak gördünüz mü fetö nasıl tehlikeli, işte bunları temizlemeye devam, şartlar daha da zorlaştırılmalı" şeklinde düşünüyor.

yani yaklaşımlar taban tabana zıt. ki bunlar iki büyük grup.

mesela radikal sağ muhtemelen "can sıkıcı ama iyi de oldu" diye düşünüyor olabilir tamamen çıkara dayalı olarak.

ya da radikal sol, "kaos geldi çattı, insanları nasıl daha etkili toplu harekete yönlendirebiliriz" gibi düşünüyor olabilir ki zaten önemli olan da bu "iyi" ve "kötü" tanımlamalarını nasıl yaptığımız herkesin aynı düşünüp düşünmüyor olduğu konusunda.

kısaca aynı düşünmekten çok ayrışma artıyor gibi böyle bakınca.
  • mentuhotep  (20.12.16 21:33:35 ~ 21:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.