[]

ayağıma ne olmuş olabilir?

gizemli başlık yazdıktan sonra soruma geleyim pervasızca. ayak parmaklarının birleştiği ve zeminle temas eden ayağımın ön tarafındaki kemikte ağrı var. ağrı elle yoklamayla hissedilmemekle birlikte, ayak serçe ve yanındaki parmaklarımı geriye doğru gerdiğimde kendisini hissettiriyor. bu ağrının nedeni ne olabilir? geçen gün sandalyeden düştüm ama bu olabilir mi acaba? ki bu durumda herhalde ayak kemiğimde çatlak var - mıdır ? ilginiz için teşekkür ederim.




 
Catlak oldugunu sanmiyorum ama tiplada alakam yok. Tahmin bazinda ayakda cok durdugunuzu ve bu parmagimiza fazla yuklendigimizi dusunuyorum. Bende de bazen oluyor. Daha olmedim.


  • badseed  (17.08.07 00:49:49) 
burkulmuştur. eğer geçmezse doktora gidin, krem yazar, 1 hafta içinde de geçer. bana böyle olmuştu en azından.


  • arwear  (17.08.07 01:10:50) 
çatlasa yerinde duramazsın.(ben de yazmadan duramadım)


  • kurukafa  (17.08.07 03:43:47) 
çatladıysa yerinde durabilirsin. farkedilmemiş ve kendi kendine kaynayan kırık hikayelerini birinci kaynaklardan dinledim.


  • can see  (17.08.07 06:03:44) 
ağrının şiddeti ve hareketlerini engelleyip engellemediğine göre bi değerlendirme yapıp ona göre hareket etmek lazım fakat bununla ilgili pek bilgi girmemişsin. bi ortopedi polikliniğine görünüp x-ray çektirmen gerekir diye düşünüyorum sadece anamnez ile:)


  • lepaca kliffoth  (17.08.07 08:23:22) 
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. benim şu anki düşüncem ise kemiğe elle uyguladığım kuvvetle bir ağrı hissedilmeyip, sadece ilgili bölgedeki kasları hareket ettirdiğimde bu ağrı kendini gösterdiği için ayağıma aldığım bir darbe sonucu doku zedelenmesi olması. bu dokunun geçen zamanla kendisini yenileyeceğini umut ederek doktora gitmeyi tembel bünyemi de göz önünde bulundurarak bir kaç günlüğüne ertelemeyi düşünüyorum. tekrardan cevaplarınız için eyvallah :)


  • comptrol  (17.08.07 10:11:54) 
dediğim kişi omzundaki kemiği kırmıştı (farketmemiş)


  • can see  (17.08.07 15:14:22) 
catlak olabilir pekala.. aylarca catlak el bilegiyle gezip tesadufen bunu farkeden insanlar tanidim ben. (el bilegi bu bi de.. du$un yani)


  • gxix  (17.08.07 19:56:50) 
agrinin siddetini bilemiyorum ama catlak ya da hafif cikik oynama falan olabilir. Ben de parmagimi burktugumu sanmistim, meger yerinden oynamis, hafif capraz duruyor artik


  • turkish tekila  (17.08.07 20:19:21) 
benzer bir durum benim basima gelmisti. ters bir adim atip ayagimi iceri dogru buktukten sonra olustu. yoklayinca agrimiyordu ama adim atarken cok agriyordu. doktora gitmedigim icin ne oldu bilmiyorum ama kendi kendine gecmesi cok uzun surdu. en az 2 hafta ayni siddette devam etti.


  • chavezding  (17.08.07 22:28:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.