[]

Kedi evi dış cephe falan

Arkadaşlar bi kedi evi yaptık geçen gün sokağa koymadan önce biraz sıcak olsun dayanıklı olsun diye bir şeyler daha monte edeyim diyorum yapı marketteyim ne alayım?

i.hizliresim.com


 
strafor


  • elorelia  (20.12.16 16:08:02) 
biz de aynısından aldık. kendi eklemelerimiz şöyle:
- tabana, arka duvara ve tavana strafor koyduk. straforu çift taraflı bantla yapıştırdık.
- sağ ve sol duvarlara karton (karton kutunun kartonu) yapıştırdık. yine çift taraflı bantla.
- karton kutunun kalanını tepesine çatı gibi koyduk (üçgen şeklinde). dik durmasını nasıl sağladık bilmiyorum, ama yaptık bir şekilde. sonra da o çatının üstüne naylon örttük. evde büyükçe bi poşet vardı, onu kesip açtık, sonra tepeye yapıştırdık.

edit: şimdi baktım da montaj bitmiş. bu aşamadan sonra strafor eklemek zor olabilir. kullanmadığınız bi tişört varsa içine serin. tepeye de naylon örtün.
  • starborn  (20.12.16 16:11:05 ~ 16:12:03) 
Bu kadarı kafi gelir, ekstra strafor koymasanız da olur. İçerisine kullanılmayan kazak, polar falan gibi bir şeyler koyun, yumuşak olsun. Biraz sıcak da tutar hem.

Lakin bu evin sıkıntısı çatı kısmı. Düz olduğu için suyu tutar, içeri geçirebilir ya da tahtayı çürütebilir. O yüzden çatı kısmını su geçirmez bir malzeme ile kaplayın ya da üçgen çatı formuna getirmeye çalışın tahta çakarak. Kedi evini koyacağınız yer yağmurdan korunaklı bir yer değilse bütün evi kalın çöp poşeti vs. gibi bir şeyle kaplamanızı da öneririm ayrıca.
  • buff  (20.12.16 16:34:33) 
tepesine yapistirmak icin yapiskanli naylon yeterli.


  • jimicik  (20.12.16 16:38:22) 
Bizde de var bu evden. Tepesine, tabanına ve yan duvarlarına köpük koydum. Onun üzerini de parlak malzemeyle kapladım.


  • Lim5  (20.12.16 16:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.