[]

iş değişikliği ardından depresyon

geri ofiste, biraz daha yönetim kademesinde bir işten, tamamen özgür olduğum, mesai saatlerimin olmadığı ama full satış odaklı bir işe geçtim. kazancım da %40 falan arttı. lakin 4. ayın sonunda kendimi inanılmaz tükenmiş hissediyorum. işler sektörde genel olarak çok kötü, bize de yansıyor, her gittiğim yerde olumsuzluklar konuşuyoruz, ve artık sağlığıma da etki etmeye başladı. sabah kalkmakta zorluk yaşıyorum, yöneticilerimle konuşurken falan garip duygusal triplere giriyorum, dokunsalar ağlicam aq ki ne stresler atlatmış bi adamım, iş hayatında yeni sayılmam yani. adamlar da aynen devam et sıkıntı yok, bu süreç bu şekilde gider falan dediği halde devam etmekte zorlanıyorum. bu motivasyonsuzluk müşteri ziyaretlerime de yansıyor, kötü bir sarmala girdiğimi hissediyorum. sürekli aklımdan bu böyle gitmez başka bir şeyler yapmak lazım düşünceleri geçiyor.

bundan nasıl kurtulup tekrar gaz açarsınız? yani bok gibi hissediyorum kendimi ya. hep olumsuz şeylere odaklanıyorum. her gün kendimi inanılmaz başarısız hissediyorum ve sarmaldan çıkamıyorum


 
en güzel çözümü bir psikolog/psikiyatristen randevu almak. sorununu anlatınca bile rahatlarsın.


  • Neill  (20.12.16 12:46:25) 
Seni ilgilendirmeyen olumsuzluklari neden ustune aliyorsunki.ulkede ekonomik kriz var her yere yansimis bunu aen cozemezsin ki.sirket de senden ve piyasadan cok birsey beklemiyordur. Seni o pozisyonda kriz surecini atlatmak icin tutuyor. Satis olmasa da kriz surecinde senin piyasa ile temas halinde olmani istiyorlar. Maasin yattigi muddetce sirketin sana ihtiyaci var demektir.


  • seyyar satıcı  (20.12.16 12:51:10) 
bütün çevresel faktörleri ve dinamikleri yönetemezsiniz. im-kan-sız. bunu tekrarlayın kendinize sürekli. bütün bu olup bitenler sizin şahsi bir başarısızlığınız değil. bir ihtimal kendinizi başarısız hissediyor olabilir misiniz?

2-3 ay uğraştım proje yazdım bir kuruma. adam son olaylar kapsamında ihraç edildi, okuduğum onca rapor, oluşturduğum onca veri elimde patladı çünkü projede direkt adamın adı geçiyordu :). başka bir kurum için hazırladığım proje, adam kuruma ait bir sırrı satarken yakalandığı için uçtu gitti derken son anda kaleden döndü. 2-3 gün üzüldüm emeğime. sonra döndüm reel hayata. ben birde bu trajikomik olayları almanya merkeze anlatıyorum ezile büzüle :).

yani ezcümle, hele işvereninizin yaklaşımı bu şekildeyse, hırpalamayın kendinizi. biraz kendinizle ilgilenin, farklı etkinliklere katılın, kafanızı dağıtın. baktınız işe yaramadı bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
  • Phoebe  (20.12.16 13:00:00 ~ 13:00:37) 
panpa profesyonel destek al.


  • orange coffee  (20.12.16 14:01:25) 
yardim alin.

okumus insanlara bunu soylemek gucume gidiyor artik...
  • e haliyle  (20.12.16 14:32:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.