[]

Televizyona bağlamalık bilgisayar önerir misiniz?

Selamlar.

Televizyon izlemekten bıktım. Televizyon akıllı değil, hdmi girişi olan panel. Ben buna bir bilgisayar bağlayıp, torrent'den yardırıp izlemek istiyorum.

Kablo ile internete bağlanabilen, torrent çalıştırabilecek, görüntü oynatacak en ucuz ve kolay seçen nedir? Bir de usb bağlanırsa, tadından yenmez.

Üstüme atar mısınız?

P.s. Türkiye'ye gönderildiği sürece her yerden alabilirim.

 
  • oguz altun  (20.12.16 10:44:47) 
bilgisayardan ziyade mini pc çözümlerine bak derim, en tırt bilgisayarda bile ekran gibi ihtiyacın olmayacak detaylar olduğu için fiyatı düşük tutmak amaçlı donanımdan kısıyorlar. aynı paraya ekranı olmayan donanımı daha kuvvetli bir cihaz almak daha mantıklı.

windows işletim sistemli mini pc'ler bilgisayar deneyimi için ideal ama daha ucuz olsun diyorsan android işletim sistemli stick'ler de var. türkiye piyasasında çok seçenek yok, gearbest'ten en çok satılan ve olumlu yorum alanlara bir bak, bütçene göre bulursun.

www.gearbest.com
www.gearbest.com
  • baba jo  (20.12.16 10:49:40 ~ 11:01:16) 
baba jo'nun önerdiği seçenekler dışında, mini kasa ve anakart alarak, sığdırabildiğin ekran kartıyla fantastik çözümlere de gidebilirsin.
amazon.de aşağı yukarı her şeyi gönderiyor, alacaklarını belirlediğinde izleyerek buraya göre epey ucuza getirebilirsin.
mesela, şöyle bir kasa
www.amazon.deäuse-Fenster-schwarz/dp/B00UNJRBUU/ref=sr_1_20?ie=UTF8&qid=1482222047&sr=8-20&keywords=thermaltake+mini+itx
altta önerilen güç kaynağı vs. derken makul fiyatlı bir canavar toplayabilirsin:)
  • yalnux  (20.12.16 11:14:54 ~ 11:22:32) 
  • kimlanbu  (20.12.16 11:38:25) 
raspberry pi + open elec


  • masa penisi  (20.12.16 11:51:24) 
100 - 200 tl ye android dongle lar var. ben aldım memnunum.

goo.gl
goo.gl
  • illegalstar  (20.12.16 11:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.