[]

Torpilin yoksa mulakaatlı sınava hazırlanmak zaman kaybı mıdır ?

Ülkede mulaakatlı sınavların hepsinde torpil dönüyor diyolar ya bu sınavlara sizce hazırlanmak ve ciddi refaransın yoksa zaman kaybı mıdır ?




 
Ben şöyle düşünüyorum, bilgimden emin olup mülakat kısmına kadar gelip 1 kez elenmeden pes etmem.
Ama eledilerse zorlamak anlamsız.

  • megalomaniac  (20.12.16 01:20:36) 
Valla biraz öyle ya. Geçen yüksek lisansı araştırıyordum. Düşündüğüm okul, tezli yüksek lisans için YDS istemiyor. :) Kendi adamlarını almak için şartları kolaylaştırıyorlar herhalde. Yine de çalış. Başka bir yerden yakalarsın.


  • dissendium  (20.12.16 01:31:28 ~ 01:32:11) 
Hangi sinav icin olduguna gore degisir. Her sinava aylar yıllar harcanmıyor neticede. Bu ülkede her gun sinavlar icin de mulakat icin de yeni bir seyler olabiliyor. Her şey mümkün, torpilsiz istisnalar da var. denenebilir ama defalarca elenip zorlamak gereksiz.


  • aquarium  (20.12.16 01:45:52) 
Bi kaç kere dene, sonra sen de pes edeceksin zaten.


  • elorelia  (20.12.16 08:09:02) 
eğer mülakata çağrılma şartları çok düşükse %150 torpil var demektir.


  • nickini degistiren yazar  (20.12.16 12:58:39) 
yine de öyle düşünüp moral bozmamak gerek. evet torpil bir türkiye gerçeği ama

ama akademide araştırma görevlisi, şu bu vs.de torpil var
özelde torpil var, ki onu sorgulayamazsın bile
devlette torpil var, eee napacak bu insanlar herkes kendi işini kurup orda mı çalışacak kaç kişi var böyle. Bu şekilde düşünürsek o zaman hiçbir şeye başvurmamamız lazım, hep adamı olan torpili olan girip para kazansın.

Ülkede artık mülakatsız bir şey kalmadı zaten.
akademi mülakat
özel mülakat
devlet mülakat ki mülakatsız alımlar çok az artık, düz memurda bile mülakata geçti birçok yer. Eee napacaksın?
Tabii ki torpilsiz falan kazanan da birçok insan var, torpilli olanı da var, nitekim herkesin her yerde tanıdığı da yok. Ben en az 2 kişi tanıyorum çok başarılı dışişlerine giren kişiler, torpili var mıdır bilemem ama hak ederek giren kişiler olduğunu düşünüyorum çünkü başarılılar, böyle diğer devlette de uzman yardımcılığı kazanan arkadaşlarım var hatta birkaç yeri aynı anda. bunlar da başarılılardı yani torpil olduğunu düşünmüyorum.
ama devletin kritik kadrolarına da yıllarca fetö vb. tarikatların girdiği, hala da olduğu, soruların çalındığı bir gerçek.

yine de dene, bu işleri araştırırken 16. mülakattan da elenip kazananlar olduğunu duydum, moral bozuk olursa zaten almayacaklar diye girersen alınmazsın.
  • limoncello  (20.12.16 13:18:02 ~ 13:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.