[]

haftada min. 4 gun spor yapanlar

ozellikle kadinlar, sac isini napiyor? o kadar sık sac yikamak mahfediyor saclari malum. haftada 4 gun veya ustu spor yapinca saclari da yikamak gerekeceginden bi cozum bulamiyorum. siz napiyorsunuz?




 
spordan sonra duş alıyom, erkeğim


  • masa penisi  (19.12.16 19:07:56) 
haftada 6-7 gün yıkıyorum saçlarımı; gayet iyi durumdalar.


  • fragile lady  (19.12.16 19:18:45) 
su anda haftada 4 gun yapmiyorum ancak yaptigim zaman sacimi yikayacagim gune denk getirmeye calisiyorum (iki gune bir yikiyorum sacimi). bir sekilde ayni gune denk geldiyse vs. sadece duruluyorum, sampuan surmuyorum. zira surekli sampuanlamak benim sacima acayip zarar veriyor.


  • kassiopeia  (19.12.16 19:24:04) 
@kosun lan mevzu var

sacinizi toplayip kafanizdan asaginizi yikayabiliyorsunuz, cok hayal gucu gerektiren bir sey degil yani.
sac yaglansa zaten her gun yikanir (isteyen yikar yani) demek ki yaglanmiyor ki insanlar yikamayabiliyor. ki zaten kuru sacli insanlar var. bir gun yikanmadi diye kokan saci hic deneyimlemedim ama, o enteresanmis hakkaten.
  • kassiopeia  (19.12.16 19:34:40) 
Saçları her gün yıkamak doğru değil kesinlikle. Ben onu ergenlik döneminde yaptım da saç derim pul pul döküldü. Doktor çok kızmıştı her gün yıkadıgim için.

Haftada 3-4 gün spor yapıyorum ben, o günler de genelde saçımı yikayacagim günler oluyor.

Her gün yıkaman gereken günlerde sadece uçlarını hafifçe sampuanlasan olur belki.
  • fraise  (19.12.16 20:52:57) 
koşun lan mevzu var. erkeksin herhalde
kuru şampuan
ben saçlarımı 5 günde bir yıkıyorum.
ilk gün salık sonraki günde salık olabiliyor nitekim düzler.
sonraki gündü at kuyruğu yapıyorum.
3günden sonra kuru şampuan kullanıyorum istediğim modeli yapmak daha kolay oluyor topuzdu örgüydü. Yine at kuyruğu da olur.
maşa falanda son günler yapılabiniyor diplere kuru şampuan dıkıcı hem daha da hacimli oluyorlar.
Her gün yıkansamda saçlarımı her gün yıkamam. saçın kendi doğal yağlarına da ihtiyacı var.
  • fasulyek  (19.12.16 21:02:11) 
öncelikle 2. ayında eeh be yeter diyip kestiriyorsun o saçları gün aşırı yıkıyorum artık hem kurutması zor hem aşırı terlemediğim sürece ertesi gunde idare ediyor, 1 gun yıkıyorum 1 gun yıkamıyorum şeklinde, eğer çok terlersem ve rahatsız hissedersem kesin yıkıyorum, arada kuru şampuan kullanıyorum çok zararlı olsada


  • eja  (19.12.16 22:26:10) 
@eja, kestirdim kestirmesine ama yine ayni his, gecmiyor ki.

kuru sampuan cok zararli gibi hissediyorum ona da cok abanmak istemiyorum o yuzden.
  • in vino veritas  (19.12.16 22:37:21) 
Saclarimi topuz yapiyorum. Sonra vucudumu yikiyorum. Sacimi da normal kurutuyorum.

Her gun sacimi yikamiyorum, zararli olduguna eminim. Zaten her dusta sabunlanmak da zararli.
  • kuehles blondes  (20.12.16 03:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.