[]

organik tavuk olayı sahte mi?

normal bütün tavuklara göre fiyatı iki katı. denetim yapılıyor mu, organik tavuklar organik mi sizce?




 
Gıda mühendisi bir arkadaşım "organik gıda sertifikası' nın türkiye'den çok avrupa ile alakalı olduğunu ve bir üründe organik gıda sertifikası varsa, bir hile hurda olmayacağını söylemişti.


  • dostlarorkestrasi  (19.12.16 18:48:29) 
O sertifikayi almak öyle kolay değil ama sonuçta burası Türkiye %100 güven olmaz konvansiyonel tavuktan katbekat iyidir.


  • old possum  (19.12.16 19:09:52) 
insanoğlu iste, önce önce endustrileştiriler sonra organikleştirdiler...


Hiçbir sertifikaya gözünle görmedigin muddetce ınanma.... Yetkılı kuruluşa 5 bin lira verdin mi helal haram organik inorganik caiz nacaiz istedigtin sertifikayı verir.
  • anonymice  (19.12.16 19:16:48) 
organik tavuk tavuğun ne ile beslendiğini ifade eder, fakat serbest gezen tavuk ile karıştırılmamalıdır.

Sahte değildir, organik kelimesi kimyasal hiçbir şey yememiş olduklarını ifade eder. Ama dediğim gibi köy tavuğu serbest gezen fln değillerdir, yine endüstriyel üretim hayvanlarıdır.
  • para bende  (19.12.16 19:49:15) 
300-400 bin lira ile yargıtaydan karar bozdurabildigin ulkede, ne sertifika olursa olsun supheyle yaklasmak gerekir.


  • no christ requires  (19.12.16 20:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.