[]

macbook arıza (kahve döküldü)

teknik servis 2270 TL istiyor
yaptirmak istemiyorum
ekran vs saglam
bir kuruma/kisiye bu halde satabilmem mumkun mu?

 
tuslar mi cikti? tuslarin altindaki yayli sistemi mi kirildi?

edit: "tuslar dokuldu" yazmistin ondan sordum. kahve dokulduyse gecmis olsun. yeni modellerde her sey anakarta lehimli o yuzden butun bilgisayari yenilemis oluyorlar esasen. eger eski modelse de parca olarak sahibinden.com'da durumu aciklayip ilan koyabilirsiniz. cok para beklemeyin.

ote yandan cihaz yeni modellerden biriyse tamir ettirmek bence o kadar da kotu bir fikir degil.
  • idexo  (19.12.16 09:21:00 ~ 12:10:17) 
tuslar falan saglam
dis gorunus olarak bir sikinti yok ancak
klavye ve trackpad calismiyor
bilgisayar sivi temasindan dolayi anakart, klavye ve pil'i degistirmek istiyor apple (2270)
external klavye ve mouse takinca calisiyor bilgisayar ama her an patlayabilir deniyor

benim maksadim ekrani ve kasasi icin satabiliyorsam satmak
  • superb  (19.12.16 11:23:28) 
ekran vs. sağlam derken o vs. tam olarak ne oluyor?
aletin çalışması için gerekli olan bütün ekipman klavye altında zaten. eğer onlar zarar gördüyse sadece ekranı yedek parça yapmak için alır birileri.

edit: cevabı bir üstte vermişsin. vallaha ikinci elciler de ölü fiyat verir böyle bir alete. yazıcıoğlu tarafına bir bak istersen. eskiden orada dönerdi bu piyasa.
  • teritori  (19.12.16 11:24:25 ~ 11:25:32) 
sıvı temasında süreç içerisinde problem yaşanıyor. bilgisayarınızı kullanmaya devam ettikçe sorunlar artıyor. bende öyle olmuştu. ilk başta bir problem yokken zaman içerisinde işte başka bir şey daha fonksiyonunu yitiriyor. bilgisayarımı yaptırmaya götürdüğümde ise ilk söylenen şu oldu. "keşke ilk başta getirseydiniz. çok daha ucuza kurtarırdık"

sonra bir solisyona falan yatırdılar. beklettiler bir süre falan. kurtulanlar kurtuldu bazı şeyler değişti. tabi o bilgisyar mac değildi. kısaca, servise götürmüyorsanız da iyi bir bilgisayarcıya baktırın derim çok vakit geçmeden.
  • windowsguvenlikduvari  (19.12.16 11:44:05) 
Yolla hocam. Parçalarına ayırır temizler, kurutur, tertemiz eder gönderirim. 2011 macbook air 11 Inc ve 2013 macbook Air 13 Inc Sıvı temizleme tecrübem oldu. Macbook prolarda ise sayısız..


  • empty man  (19.12.16 13:42:27) 
sorunu çözdüm ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın


  • superb  (18.03.17 18:37:08) 
Sorunu nasıl çözdünüz?


  • macbookumakahvedoktum  (11.01.20 13:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.