[]

Apartmanda sorun

Selam
Apartmanın kapısına ''gece saat 12 den sonra yabancı kişilerin girişi yasaktır. -Apartman Yönetimi'' diye bir yazı asılmış. Neden yazıldığını anlamadığım yazıyı görünce kafam attı. Kim böyle bir şeyi nasıl yasaklayabilir. Apartman yönetiminin böyle bir karar verebilmesi mümkün müdür ya da hukuki midir?



 
öyle şey olmaz, isteyen girer.


  • monicapp  (19.12.16 00:57:50) 
Yabancıdan kasıt nedir? 12 den sonra Polonyalı birisinin apartmana girişi yasaktır ise ağır milliyetçi bir yöneticiniz var demek ki; diğer türlü yabancıyı zaten anlamadım, apartmana giriyorsa demek ki bir tanıdığı vardır ve tanıdığı olduğu için yabancılık statüsünden çıkmıştır artık; hırsızlara bir uyarıysa onların bunu umursayacağını düşünmüyorum zaten.
Tabii ki mümkün değil böyle bir kısıtlama eğer ki apartmanca toplantı yapıp totaliter bir rejimde uzlaşmadıysanız. Orası senin özel mülkiyetin ve diğer insanların alanlarını gasp etmedikçe istediğini yapmakta hürsün

  • ordinov  (19.12.16 01:03:12 ~ 01:05:51) 
Eyvallah
@ordinov iyi güldüm haklısın:)

  • Suehtemorp  (19.12.16 01:06:21) 
öyle bir şeyi yasaklayamaz apartman. kafalarınca işgüzarlık etmişler. senin getirdiğin adam sana yabancı değil mesela. zaten kural orada kırılıyor.

o zaman onların misafirini de sen tanımıyorsun, getirip sana tanıştırıyorlar mı?
  • kurnaz  (19.12.16 02:13:38) 
Hocam altına gamalı haç da çiz bari tam olsun. Pazarlamacı, dilenci girişi yasaklayanı gördük de bunu görmemiştim. Değişik kafalarda sizinki. Olmaz öyle şey.


  • old possum  (19.12.16 07:39:12) 
Şimdi benim sizin apartmanda hiç tanıdığım yok. Hiç işim de yok. Tamamen yabancıyım. Gece 12'den önce sizin apartmana giriş yapmama izin vermek anlamında mı asmışlar, anlamadım.


  • babilbaligi  (19.12.16 08:33:30) 
Bizim manyak yoneticinin apartman kapisini kilitleme uygulamasi olmustu, gece misafirim evine donecek asagida kaldi otomatige basiyorum falan sonra uyandim olaya, mecbur inip actim.
Sabah yımışak yımışak uyarınca düzeldi.

  • azizakin  (19.12.16 10:11:57) 
"Yabancı değil Frank De Boer" diyip Frank De Boer'ı sokabiliriz sanki.


  • delaparma  (19.12.16 10:25:08) 
Bence kötü niyetle yazılmamıştır. Yabancıdan kasıt, sen de dahil apartman sakinlerine yabancı olandır.


  • desdinova  (19.12.16 10:43:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.