[]

tek kullanımlık antibiyotik ( monurol)

idrar yolları enfeksiyonu için verilen tek kullanımlık, suya atılıp içilen antibiyotikten kullandınız mı? sizde direkt işe yaramış mıydı?

ben bunu yaklasık 14 saat önce içtim, fakat hala ağrım var. ve o ' iyileşmişlik' hissi yok.


 
Sirf monurol ise yaramiyor ki genelde :/
Doktor sirf onu mu verdi?? Bana purinol
Ve baska bir antibiyotik daha vermisti.
  • kuehles blondes  (18.12.16 19:33:11) 
3 günlük zitromax kullandım bugüne kadar. Yabancı sitelere bakın belki bilgi vardır.


  • redskull  (18.12.16 19:33:18) 
@kuehles blondes, evet sadece bunu verdi. zaten biraz ' yetersiz' bir doktordu, içim rahat etmedi muayene olduktan sonra.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (18.12.16 19:34:46) 
merhaba. ben de kullandım o tek kullanımlıklardan ama pek faydalı olmadı. purinol bu konuda daha etkili. bir de maydanoz sapını kaynatıp soğuduktan sonra içmenizi tavsiye ederim. (gebelik şüphesi olanlar ve gebeler içmemeli) tadı çok kötü gelirse limon sıkabilirsiniz.


  • who cares wins  (18.12.16 19:39:42) 
İlk kez geçiriyorsanız, her hasta olduğunuzda antibiyotik içen bir tip değilseniz geçirir genelde. 14 saat öncesi sabah dört oluyor. Eğer öğleden sonraya kadar çişinizi tutmadıysanız zaten ilacı yanlış kullanmışsınız denektir. Monurol yatmadan içilir. Sabah işenir. Mesane içinde ilaçlı idrar beklemesi sağlanır bu şekilde. Eğer doğru kullanmışsanız ve hala dirençli bir enfeksiyon geçiriyorsanız pazartesi doktorunuza danışmanız yerinde olur.


  • herp  (18.12.16 20:24:27) 
@herp ilacı içip uyudum. ilk cisimi de öğlen üç gibi yaptım.

hayatımda belki 20 kez antibiyotik kullanmıştımdir ama geçmedi herhalde.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (18.12.16 20:27:27) 
Ilk kez idrar yolları enfeksiyonu oluyorsanız tek başına geçirme ihtimali %91. Geçmezse tekrar gidin başka ilaç verir.


  • Lim5  (18.12.16 22:11:14) 
Bir de ağrı yukarılarda, böbrekelerdeyse işe yaramaz. Bu mesane için.


  • Lim5  (18.12.16 22:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.