[]

Lisans mezunu Araştırma Görevlisi kariyer sorunsalı?

Arkadaşlar bazı üniversiteler Araştırma görevlisi alırken sadece lisans mezuniyeti+ales+yds istiyor.

Bu durumda Araştırma Görevlisi olarak sınavı kazanıp üniversiteye girsek, kariyerimiz nasıl ilerliyor? Daha lisans mezunuyken a.g olduk. E nasıl yüksek bitirip, doktora yapacağız?

Yapmazsak ömür boyu sadece araştırma görevlisi olarak mı kalıyoruz?

 
İstersen kalabilirsin ar gör olarak. Ama 50 yaşında halen proftan emir alırsın.


  • Cruyff  (18.12.16 16:10:11) 
50d kadrosu olursa ar gör olarak kalamazsın. 33a da kalabilirsin ama çat diye ÖYPlileri 50d'ye çeviren adamların ülkesinde bunun bir garantisi yok. Ayrıca doktora yapmayacaksan ar gör olmak anlamsız.

Ar gör olduktan sonra yüksek ve doktoraya devam ediyorsun zaten, işin mantığı bu.
  • evrim halkasi  (18.12.16 16:30:54) 
doktora bitince işsiz mi kalıyoruz peki?


  • dergus  (18.12.16 23:22:55) 
doktora bitince ya yrd.doç sınavına girer ünvan alırsın ya da öğretim görevlisi olarak araş gör olarak devam edersin bi ünvan önüne dr gelir o kadar. başka da nanesi olmaz.

öyp olayı zaten cortladı bizim sistemde nasıl arş.gör olacaksak artık :(
  • antik depresan  (18.12.16 23:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.