[]

kim lan bu doğu perinçek?

siyaset aleminde yer almış kişileri ve görüşlerini az çok biliyorum da bu adamı pek bilmediğimi fark ettim. çok da umrumda olmamıştı da kendisini baya baya kilit insan gibi gören yoğun bir kalabalık söz konusu. dolayısıyla merak ediyorum, hakikaten bu adam çok mu önemli yani? sıklıkla değişen duruşuna bakılırsa düz, sıradan birisi olmadığı aşikar da ülkeye etkisi ne düzeyde?




 
6 okka taşaklı birisi. isviçre'de ermeni soykırımı kararının kaldırılmasının aktörüdür.


  • pinman  (18.12.16 15:13:43) 
ne olduğu belli değil amerikanın el verdiği ajanlardan olma ihtimali de var.
dönek birisi gibi duruyor. bir gün pkk sempatizanı bir gün milliyetçi bir gün mualif ertesi gün hükümet yanlısı.

bukalemun gibi adam.
bide bu adama toz kondurmayanlar var savunan da körü körüne savunuyor.
  • basond  (18.12.16 15:16:47) 
valla ben de bilmiyorum, son dönemde dediğin gibi saçma şekilde önemliymiş gibi bir rol yüklenmiş sanırım. ha belki hakkaten önemli de bir insandır bilmiyorum ama bu seneye kadar kıyıda köşede kâh milliyetçi kâh solcu kâh dış mihrak olarak takılan andrapoz maşa amcaydı, converse giyen yeşil parkalı üniversitelinin yaşlanmış haliydi gözümde.
yanılmış da sayılmam, bir ağırlığı olsa takipçisi olur bir partisi, aldığı oyu olurdu. işçi partisi vatan partisi neresi olursa takılıyor kovalıyor ama kimse siklemiyor, 300 spartalıdaki hain ucube gibi bişey.

hakkında çok detaylı bilgim yok, pkk kamplarında şen şakran fotoğrafları olduğu için sevmem.

bu ülkede 6 okka taşşağı olan tek siyasetçi de kamer genç'tir. o da toprak oldu gitti anasını satayım.
  • azizakin  (18.12.16 15:23:40 ~ 15:27:05) 
Bu ülkede hep yanlış ata oynayan birisi varsa oda bu adamdır, şansımı yoktur yoksa öyle oynaması mi emrediliyor bilemedim. Orta kat komşumuz mitten emekli bir abla, zamanında çok takip ettik bu adamı emin ol bugünkü bir çok milliyetçi adamdan daha çok sever ülkesini demişti. Bir kaç soru daha sordum ama cevap vermedi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (18.12.16 15:28:08) 
bu adam devletin bir numaralı adamıdır. muhalefetin içindeki baklayı çıkartmaya birebirdir. devletin pkk ile en papaz olduğu yıllarda apo ile görüşmüş çiçekli resim vermiş birisi. sayın diyenin hase tıkıldığı yıllarda bunu yaptı adam. o kadar olaylar yaşadı, o kadar badireler atlattı hiç kimse onu uzun süreli hapse tıkamadı.


  • gotic  (18.12.16 15:31:20) 
eski ajan provakatordur. bu ve bunun avanesi eskiden kizil yildiz bayrakla cikarlardi mitinglere. nolduysa birden turk bayraklariyla dolanmaya baslamislardi.
zamaninda millet aclik grevindeyken tuvalette biskuit yerken yakalanmis biri.

  • enaz3kedi  (18.12.16 15:36:32) 
@enaz3kedi ahahahah efsaneymiş ya.. bu bisküvi olayının haberi falan var mı?


  • azizakin  (18.12.16 15:44:55) 
perinçek ya da bahçeli


  • Cursed Chico  (18.12.16 16:14:26) 
cok eski muhabbet, oldugunu sanmiyorum.


  • enaz3kedi  (18.12.16 16:53:18) 
@azizakin

İşçi partisiyle vatan partisi ayni, yani adi degisti vatan oldu zaten dogu perincekin partisi o.

Genel olarak soruya cevap verirsem ben de hic sevmiyorum, her türlü siyasi akima bi ara sirtini dayamis tam dönek biri. Mesela dunyanin her yerinde işçi partisi denince akla kominist parti gelir bu amcanin işçi partisi milliyetciydi dhdhdh neyse sonra adını vatan yaptılar da mantıklı oldu.
  • nundu  (18.12.16 16:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.