[]

öğrenciyken memurluk hakkında.

öncelikle herkese iyi pazarlar. eminim duyurudan bu konuda hakkında bilgisi veyahut fikri olan çıkar. en azından bizim okulun öğrenci işlerinden daha bilgili olanlar çıkacaktır buna eminim :)

2010 yılında istediğim bir bölüme girdim gerek yaptığım hatalar gerekse dondurmam sebebiyle düzgünce okula devam edemedim eylül ayında okula döndüm bunun yanında nisan ayndan beridir de kpss çalışıyordum belki çok boş bilgi doldurdum kafamı ama kpss çalışmak bana ders çalışma rutinini tekrardan sağlam bir şekilde kazandırdı. kısacası iyi bir dönüş oldu önce vizeler sonrasında ise kpss iyi geçti. sonucunda 97.4 puan aldım ve derece sayılabilecek iyi bir sıralamaya girdim. atanabileceğim şehir ve kadrolar iki tane:
-erzurum atatürk üni. memurluk - 4 kontenjan
-van zabıtalık - 15 kontenjan

uzun lafın kısası puanımın yanmasını da okulumun yarım kalmasını da istemiyorum ama ortak bir payda bulunur mu ondan da emin değilim. bölümüm çok yüksek puanlı bir bölüm değil şimdi ygs ye girsem atanmayı düşündüğüm şehirlerin ikisinde de aynı bölüme sıfırdan başlarım o sıkıntı değil de zaman geçiyor işte yavaş yavaş gibi gelse de hızlıca geçiyor hem de.

ilk ve tek tercihim erzurum olabilir gelmese bile haziran'daki atamaya kalırız ama haziran'da alım olur mu o da ayrı bir muamma. tekrar iyi pazarlar ve iyi tatiller.

 
kadroların ikisi de çakılı kadro. erzurum ya da van'da okumuyorsan ikisini bir arada yapman mümkün değil çünkü normal şartlar altında başka kuruma kolay kolay tayin olamazsın. göreve başlayayım sonra oralarda bir bölüm kazanıp okurum diyorsan o olur, hele atatürk üniversitesi olursa baya da rahat edersin.

ikinci atama şans işi. çok daha iyi bir yerde kontenjan açılabileceği gibi hiç atama olmayabilir bile.
  • nrmnm  (18.12.16 13:00:03 ~ 13:00:50) 
@nrmnm aynen öyle hocam. şans işi çok. misal benim memleket lüleburgaz, 2 ay önce 10 tane zabıta aldılar 2014 lise kpss puanıyla. şans önemli.


  • kaledekiyalnizlik  (18.12.16 13:02:17) 
ben de öğrenciyken 3 yıl memurluk yaptım gelir idaresi başkanlığında.ama ben aynı ilde çalıştım okudum.ben olsam haziranı beklerdim sanki. eğer okuduğun bölümün geleceği varsa


  • ramazanali  (18.12.16 17:12:54) 
Trakya Üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği. Erzurum'a atanmam zor gibi duruyor 30.yum ama umut işte.


  • kaledekiyalnizlik  (18.12.16 17:48:21) 
benim bir arkadaş kocaeli üniversitesinde elektrik mühendisliği okurken, aynı üniversitede eğitim fakültesinde memurluk yapıyordu. askerdeyken gitti emniyet genel müdürlüğünün mühendislik sınavlarına da başvurdu ve kazandı. çatır çatır devletten senelerdir maaş alıyor ve helal olsun diyorum.

düzenli maaş üniversite eğitiminden kesinlikle daha önemli.
  • rain when i die  (18.12.16 18:05:42) 
yerleştiğin sene hangi yıl ise artık o yıla ait ösys taban puan kılavuzunu bul trakya fen bilgisi öğretmenliği eğer atatürk fen bilgisi öğretmenliğinden yüksek ise merkezi yatay geçiş yaparsın.


  • blue eyes white dragon  (18.12.16 18:08:16) 
cevaplar için teşekkürler bakalım tercihleri vereceğiz bu hafta umarım olur...


  • kaledekiyalnizlik  (18.12.16 22:07:26) 
Şu an bahsettiğim olayı yapıyorum. Memurluk Kırklareli okulda Edirne'de şeklinde. Soruları olan varsa yanıtlarım.


  • kaledekiyalnizlik  (07.11.17 09:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.