[]

2 katmanlı güvenlik sosyal medya ve gmail için

İntagram twitter facebook gmail bunlarınm hepsinde var benim. GEçen facebook mailime şifre sıfırlama bağlantısı gelince (ben yapmadım tabi ki) tekrar kontrol edeyim dedim. Çünkü mailim açık değil benim facebookta.

HEpsini telefona bağladım ve diğer oturmları kapattım gmaillerde (2den fazla mail var da ). Facebookta zatemn görünüyor nerde açık. twitterda göremedim, zaten ona gerek yok gibi.

TElefomn kaybolujrsa diye elle kod girme ya da app generator uygulamsı indirme gibi seçdnekler var ama kullanmadım. GÜvenli bulmadım.

Ama böyle de her şey telefouna bağımlı. Telefon kaybolunca haftalarca yazışmak gerekecek sanırım gmaille.

Onun içni de personal information doğru olması lazım

myaccount.google.com

burdakiler sanırım.


Siz nasıl kullanıyorsunuz bu güvenlik sçeneğini?

 
şifrelerimin tamamını tek bi bilgisayara kaydettim şifreler otomatikte,
çift girişli sistemlerde, tlf kaybolsa bile hattı takabileceğim bi tlf bulduğum vakit herşeye erişim sağlarım sıkıntı etmiyorum zaten maillerim dolaylı olarak birbirlerine bağlı birine erişim sağlamam diğerlerine erişim için yeterli.

bi de gmail de, tlf için extra güvenlik kodu oluşturuyor ya aynısı twitter da da var, hah o güvenlik kodunu ulaşabileceğinbi yere koy, nolr nolmaz.

ben de dürüm böyle
  • antik depresan  (18.12.16 11:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.